Hvad er Tai Chi øvelser?

Hvad er Tai Chi øvelser?

Tai Chi Chuan komplette systemer omfatter mange qigongs og andre øvelser designet til at udvikle fleksibel styrke og intern energi. Denne gamle kung fu-praksis gælder for sundhed og lang levetid lige så godt som kampsager.

Historie

Med rødder i endnu ældre kampsport og både taoistiske og buddhistiske meditationer udviklede Tai Chi Chuan gennem arbejdet med en lang række forskellige herrer. Hvert bidragede til nye teknikker og nye anvendelser af de samme grundlæggende begreber.

Fysiske begreber

Tai Chi er ikke afhængig af fysisk styrke for effektivitet, men kræver højt niveau af færdighed og specielle teknikker. Selvom man ofte lærte nu som en blød færdighed, var den sportslige dygtighed i de ældre former en vigtig faktor med lige vægt på hårde og bløde evner.

Energitræning

Uanset om det praktiseres for sundhed eller til kamp, ​​fokuserer Tai Chi Chuan øvelser altid så meget på chi's indre energi som på fysisk styrke. Øvelser omfatter visualiseringer af energikanaler, energipunkter og energibevægelser, der ligger til grund for de fysiske former.

Stance Training

En af de grundlæggende øvelser i Tai Chi Kung Fu, holdning træning kræver stilhed, åndedrætsstyring og fysisk styrke. Bevægelser bruger de specielle styrker og udnytter fordelene ved grundlæggende forhold for at opnå spektakulære resultater.

Esoterisk Viden

Tai Chi Chuan anvender ligeledes sundhedspraksis og kampe, og beskriver kroppens sårbare punkter og hemmeligheder ved naturlig helbredelse. Avancerede øvelser omfatter fordelagtige indre massage teknikker samt Dim Mak, kunsten at sloge kroppens skjulte svagheder.

Lang form

De tai chi lange former offentliggjort i parker er de mest populære af alle tai chi øvelser. Korrekt praksis afhænger af styring af enklere ting, mens korrekt anvendelse afhænger af viden og evner, der er usynlige for øjet.

Del:
Kommentarer