Hvad er sundhedsmæssige fordele ved rørsukker?

Hvad er sundhedsmæssige fordele ved rørsukker?

Når du tænker på sukker, er det nemt at forestille sig et stof med kalorier, blottet for næringsstoffer, og at det giver nulhelsemæssige fordele. Rørsukker er forskelligt fra brunt, hvidt og raffineret sukker, fordi det giver vigtige vitaminer og mineraler.

Oprindelse

Sukkerrør dyrkes i tempereret til varme klimaer som Florida, Texas, Hawaii, Puerto Rico, Cuba og dele af Middelhavet. Den kan plantes året rundt i tropiske klimaer, men kun i det kontinentale USA i de varme måneder.

næringsstoffer

Uraffineret sukkerrør tilbyder et væld af vigtige næringsstoffer og mineraler, som raffineres og hvide sukkerarter ikke kan. Den indeholder magnesium, fosfor, calcium, kalium og jern. Raffineringsprocessen indfører mange skadelige ingredienser til sukkerrør, såsom svovldioxid og fosforsyre.

Kalorier

Hver teskefuld sukkerrør har kun 11 kalorier, samt nulfedt og fire gram kulhydrater.

Samlet sundhed

Forebyggelse og behandling af forkølelsessymptomer er et af de mange sundhedsmæssige fordele ved rørsukker. Det hjælper med at reducere trængsel og lette ondt i halsen.

Rørsukker hjælper også med at forhindre kræft som prostata og brystkræft. I modsætning til raffinerede sukker hjælper sukkerrør også med at genoplive, stimulere og hydrere kroppen efter træning.

Advarsel

Mens rørsukker har mange fordele, bør det forbruges i moderation. For stort forbrug af sukkerrør sukker kan forårsage vægtforøgelse, og det kan fremme starten på type II diabetes.

Del:
Kommentarer