Hvad er sundhedsfordelene ved Knox Gelatin?

Hvad er sundhedsfordelene ved Knox Gelatin?

Alle elsker Jello, ligegyldigt hvad din alder, men vidste du, den søde behandler kan faktisk være god for dig? Det ser ud til, at den glatte dessert ikke kun er for børn mere - aldrende voksne finder, at almindelig Knox Gelatin ikke kun er god til sundt hår og negle, men det kan også have store sundhedsmæssige fordele og kan endda give naturlig smertelindring for visse sygdomme.

Sundhedsmæssige fordele ved Knox Gelatin

Mange mennesker, der lider af smertefuld arthritis, har fundet ud af, at almindelig Knox Gelatin, der sælges i individuelle kuverter i dagligvarebutikker, kan hjælpe med at lindre mange arthritis symptomer, herunder smerte, stivhed, og kan endda hjælpe dem, der lider, få nogle af deres mobilitet tilbage.

Hvad er Knox Gelatin?

Knox Gelatin er et protein, der er blevet brudt ned for lettere konsum. Først produceret i 1894, og oprindeligt solgt som en fødevarevare til kongede salater og andre opskrifter, producerer Knox Gelatin nu et produkt specielt til dem med arthritis - et produkt kaldet Nutra Joint. Gelatineffekten kan tages med varme eller kolde drikkevarer.

Hvordan kan Knox Gelatin hjælpe med ledsmerter?

Knox Gelatin siges at ligner den faktiske kollagen, som vi alle har i vores krops bindevæv, herunder brusk, en smurt overflade, der gør det muligt for vores ledd at bevæge sig frit uden friktion eller smerte. Når vi begynder at alder, falder denne smøring, hvilket gør hver ledning sværere at bevæge sig, hvilket resulterer i smerte, som nogle gange kan svække. Nogle mener det faktum, at Knox Gelatin faktisk er fremstillet af bindevæv hos dyr, er, hvad der giver det sådanne fantastiske sundhedsmæssige fordele ved hjælp af menneskelig fælles bevægelse.

Hvem kan bruge Knox Gelatin til sundhedsmæssige fordele?

Der er ingen grundlæggende sundhedsrestriktioner for forbruget af Knox Gelatin; fordi pulveret er et biprodukt af dyr som køer, strenge vegetarer eller dem med visse religiøse overbevisninger, der begrænser forbruget af alle animalske produkter, kan måske undgå gelatine i alle former.

Giver Jello de samme sundhedsmæssige fordele som Plain Knox Gelatin?

De samme sundhedsmæssige fordele, der ses i daglig forbrug af Knox Gelatin, såsom smertestillende ledsmerter, findes i regelmæssig dessert Jello, men ulempen er, at du skal spise mindst en halv kasse hver dag for at få de samme medicinske fordele, og det er en mange Jello. De fleste foretrækker den pulveriserede form af Knox Gelatin, der nemt kan blandes med vand og andre drikkevarer.

Del:
Kommentarer