Hvad er standardlængden på en golfklubdriver?

Hvad er standardlængden på en golfklubdriver?

Er der en standardlængde for golfklubdrivere? Dette er et spørgsmål, som nogle golfspillere har svært ved at besvare. Det er en vigtig overvejelse, hvis du tænker på at købe tilpassede klubber.

Standarddriverlængde

Der er ingen præcis industri standard for længden af ​​en chauffør. Hver golfklubproducent udfører udtømmende forskning for at finde en standardlængde, og "standard" her er det, de har bestemt.

Typisk længde

Den typiske længde for en fører til en mand er 44,5 tommer for en grafitaksel og 44 tommer for en stålaksel. Den typiske længde for en chauffør til en kvinde er 43,5 tommer for grafit og 43 for stål.

Årsag til forskellen

Grafitaksler er længere, fordi grafit vejer mindre end stål. En længere aksel producerer længere skud, og da grafit er lettere, kan producenterne gøre klubben længere, samtidig med at den samme svingvægt holdes.

Hvordan det er bestemt

Længden af ​​en chauffør beregnes fra slutningen af ​​grebet til hvor klubbenes bagside møder jorden.

Brugerdefineret montering

Standardlængden er typisk passende for den gennemsnitlige golfspiller. Men hvis du føler, at din chauffør (eller nogen klub) har den forkerte længde, giver mange golfbaner brugerdefineret pasform til alle klubber.

Del:
Kommentarer