Hvad er Square Two Golf Clubs?

Hvad er Square Two Golf Clubs?

Der er mange forskellige slags golfklubber, der sælges rundt om i verden til golfspillere med varierende niveauer af erfaring. Nogle virksomheder producerer hundredvis af forskellige klubber, der skræddersy til de enkelte golfers særlige behov, mens andre virksomheder producerer et mindre antal klubber til en generel gruppe golfspillere. Square Two blev grundlagt i 1974 og producerer golfkøller for både mænd og kvinder.

Identifikation

Square Two producerer komplette sæt golfklubber, der følger med en chauffør, fairway woods, hybridjerner (klubber der ligner en fairway wood men producerer en boldflyvning ligner et jernskot), fairwayjern og en putter. Square Two drivere er lavet af titanium. Deres fairway woods, hybrid klubber og jern er lavet af rustfrit stål og grafit, og deres puttere er lavet af rustfrit stål.

Women's Golf Clubs

Square Two tilbyder tre komplette sæt af klubber lavet specielt til kvinder - Bliss, Finesse og Selene - og hver omfatter en chauffør, fairway woods, hybrid klubber, fairway jern, en putter, clubhead covers og en golf taske. Bliss sæt er en 18-delt sæt med klubber designet specielt til en kvinders sving. Finesse sæt er en 18-delt sæt, der er den mest overkommelige af Square Two's kvinde klubber. Selene sæt er en 17-delt sæt rettet mod kvinder lige komme ind i spillet. Dette sæt tilbyder indgraveret inspirerende tanker om hver af klubberne i sættet.

Mænds golfklubber

Square Two tilbyder et sæt mænds golfklubber fra januar 2011: E.T.H. serie. E.T.H. serien, der står for "Easy To Hit", er et 17-delt sæt, der omfatter en chauffør, fairway woods, hybrid klubber, fairway jern, en putter, clubhead covers og en golf taske. E.T.H. hybrid klubber erstatte de traditionelt sværere at ramme lange jern; de er formet til at være mere tilgivende på off-center hits. Jernerne er bygget med progressivt bredere såler til de bedste lanceringsvinkler. De er også lidt off-set, hvilket hjælper med at square clubface ved indflydelse.

tilgængelighed

Square To golfklubber kan købes via online golfhandelsbutikker eller hos større golfbutikker. Når du køber et komplet sæt golfklubber, er det ofte en god idé at gå til en butik for at tale direkte til en golfspiller. De kan hjælpe dig med at vælge de rigtige klubber for dit niveau af erfaring. Du kan også kontakte Square Two direkte for at få oplysninger.

Del:
Kommentarer