Hvad er Sorghum Flour?

Hvad er Sorghum Flour?

Korn, der har været brugt i århundreder rundt om i verden, bliver stadig mere populære som fødekilder i USA. Sorghum og mel fremstillet af det er et eksempel på en af ​​disse korn. Det giver specifikke ernæringsmæssige kvaliteter samt tilføjer sort og tekstur til standardbagt varer.

Baggrund og historie

Et korn, der er almindeligt i Afrika og Indien gennem historien, vokser sorghum også i USA og bliver mere udbredt til forbrugerkøb. Ifølge U.S. Grains Council er sorghum den tredje vigtigste kornavl nationalt og den femte vigtigste over hele verden. Sorghum har længe været anvendt i USA som kornfoder til dyr, men ses nu som et alternativt korn til konsum. Hele kornkernen er malet i et mel, der kan bruges til madlavning og bagning. Det er også kendt som milo mel.

Ernæring Indhold

Sorghum mel er fyldt med vitaminer, mineraler, fiber og protein i henhold til USDA National Nutrient Database. Kun 1 kop sorghum mel leverer mere end 15 procent af dit anbefalede daglige indtag af riboflavin og kalium; mere end 25 procent af RDI af niacin og thiamin; mere end 40 procent af RDI af jern og protein og næsten 50 procent af dit anbefalede indtag af fiber og fosfor.

Glutenfri

En vigtig årsag til, at sorghummel er kommet ind i sundhedsfødevarelyset, er fordi det er glutenfrit. Gluten er et protein, der findes i mange korn som hvede, byg, rug og havre. Mens nogle mennesker vælger at spise glutenfri mad på grund af mild intolerance, er denne type diæt afgørende for dem, der har cøliaki. Sygdommen er en autoimmun lidelse forårsaget af en reaktion på gluten, der kan resultere i malabsorption af næringsstoffer samt svær mavesmerter og beslægtede symptomer. Personer med celiaci sygdom skal spise en glutenfri diæt, hvilket gør sorghum mel ideelt til madlavning og bagning.

Madlavning med Sorghum Flour

Traditionelt er dette mel blevet brugt som kornfoder til at skabe pandekager og fermenterede og ufermenterede porrer og flatbreads - som f.eks. Jowar Roti i Indien - gennem forskellige kulturer. I USA bliver det mere almindeligt at anvende sorghum mel i bagværk. Det kan tilsættes eller erstattes i enhver opskrift, der kræver mel, såsom kager, kager, brød og muffins. Sorghumemel har en intetsigende smag, som kan være til gavn for bagning, fordi det ikke vil tilføre en ukendt eller karakteristisk smag. På grund af dens mangel på gluten påvirker det imidlertid også teksturerne af bagværk. Gluten fungerer som et bindemiddel i fødevarer, så overvej at tilføje et alternativt bindemiddel, såsom majsstivelse til opskrifter, når du bruger sorghummel. Derudover producerer sorghum ofte et tørre, smuldrende slutprodukt. Tilføjelse af ekstra olie eller en anden fedtkilde og æg kan forbedre tekstur og tilsætning af et udtværingsmiddel som bagepulver eller bagepulver hjælper dejen stige.

Hvor finder man det

Sorghum mel findes i mange specialiserede sundhedsfødevareforretninger i samme sektion som andre korn og mel. Du kan også finde den i glutenfri sektionen, hvis butikken har en. Det kan også findes på etniske fødevaremarkeder. Det kan være angivet under et andet navn. For eksempel er i den indiske kultur sorghum mel omtalt som jowar atta.

Del:
Kommentarer