Hvad er snowboard bindinger lavet af?

Hvad er snowboard bindinger lavet af?

Hvis du leder efter et par snowboard bindinger, kan du tænke dig, hvad den gennemsnitlige binding er lavet af. Mens der ikke er noget kort, præcist svar på spørgsmålet, her er et kig på nogle af de materialer, der bruges til at lave dette snowboard tilbehør.

Betydning

Ligesom meget af det andet sportsudstyr på markedet er snowboardbindinger konstrueret til at være så lyse som muligt, samtidig med at den styrke og lydstyrke, der behøves for at udføre, opretholdes. De dyreste bindinger bruger mere højteknologiske materialer, der barberer vægt, samtidig med at ydeevnen opretholdes.

Identifikation

Hovedstrukturen af ​​en binding er basispladen. I det væsentlige er dette bunden af ​​snowboard-bindingen, som du står på, og er fastgjort til snowboardet med en plastisk monteringsdisk. Da bundpladen er størstedelen af ​​strukturen og det vigtigste enkelt bindingsstykke, anvendes de materialer, der bruges til at gøre det, meget anderledes. De billigeste bindinger på markedet bruger en plastikplade. Højkvalitetsbindinger bruger en aluminium eller komposit bundplade. Composites varierer meget efter mærke og omfatter sådanne materialer som glas / nylon, kulfiber eller glasfiber. Mange bindinger bruger EVA polstring, der fastgøres oven på eller er bygget på bunden af ​​bundpladen. Dette hjælper med at give forbedret respons og pude landinger.

Funktioner

Vedhæftet til bundpladen er stropper. De fleste bindinger i dag bruger to stropper, en på anklen og en på tåen. Hver rem har to sider, en billig plast stigeremme og en polstret EVA skumremme med mekanisme til at stramme, normalt en skralde. Skralden kan bestå af aluminium eller plast, afhængig af binding. Aluminium er den mere kvalitet, holdbare mulighed.

Fungere

Bagsiden af ​​bindingen, som presser mod din kalv og giver støtte og respons, består af plast eller kompositmateriale som polycarbonat. Rygene indeholder normalt et lag af gummi eller EVA for at give noget pude på benet. Nogle bindinger har en hælkage, der er et separat stykke, der fastgør bundpladen med høj eller lav ryg. Ligesom de andre bindingsstykker kan dette være aluminium, plast eller komposit og kan være anderledes end et andet materiale end bundpladen eller bagsiden.

Overvejelser

Mens fancy high-tech materialer kan lyde sødt og måske give en mærkbar forbedring for seriøse avancerede ryttere, vil gennemsnitlige ryttere sandsynligvis ikke være til gavn for så meget fra disse materialer. Til sidst er snowboard-bindingen stadig et middel til at holde dine fødder fastgjort til brættet. Flere vigtige aspekter at overveje er passformen af ​​bindingen med din boot, hvor behagelig og nem at bruge bindingen er og de funktioner, du ønsker. Kun hvis du leder efter den letteste, mest lydhørige binding uden en bestemt prisgrænse, vil du virkelig begynde at overveje alvorligt at overveje anvendte materialer.

Del:
Kommentarer