Hvad er polyarthralgia arthritis?

Hvad er polyarthralgia arthritis?

Artralgi, tegning fra de græske rødder "arthro" (joint) og "algos" (smerte) betyder ledsmerter. Således betyder polyarthralgi, med præfikset "poly", smerte i flere led. Polyarthralgia er et af tegnene, der angiver udviklingen til polyarthralgia arthritis.

Hvad er polyarthralgia arthritis?

Da polyarthralgi er et symptom på gigt, såvel som at være ikke-inflammatorisk (arthritis er inflammatorisk), kan polyarthralgia arthritis defineres som arthritis med polyarthralgi som et af dets symptomer.

Ă…rsager

Årsagerne til polyarthralgia arthritis er talrige og er brede i rækken. Men sportsskader er blandt de mest kendte årsager til tilstanden.

Symptomer

Smerter i to eller flere led er den afgørende karakteristik ved polyarthralgia arthritis. Andre symptomer omfatter nogle hævelser og stivhed i de berørte led, såvel som rødme.

Behandling

Behandling af polyarthralgia arthritis varierer afhængigt af årsagen. Det kan indebære recept på antiinflammatoriske lægemidler, eller det kan være alvorligt nok til at kræve kirurgi.

Betydning

Når polyarthralgi bliver inflammatorisk, har det formet sig i polyarthralgia arthritis og er således blevet en mere alvorlig tilstand. Det er vigtigt at behandle polyarthralgi før det kommer til et sådant stadium.

Del:
Kommentarer