Hvad er nogle spil at spille pĂĄ en poolbord?

Hvad er nogle spil at spille pĂĄ en poolbord?

Et billardbord er en populær måde for folk i alle aldre at nyde indendørs aktiviteter sammen. Bordet kan bruges til simpelthen at skyde rundt, men for spillere på udkig efter en lille konkurrence er der masser af poolspil at nyde.

8-Ball

Spillere er tildelt enten stribede eller solide farvede bolde efter det første skud er lavet. Den første spiller til at lomme alle deres bolde og den sidste 8-ball bliver erklæret vinderen. Hvis en spiller skyder 8-ballen inden deres sidste skud, slutter spillet, og hvem der skød det taber.

9-Ball

Poolbolde nummereret 1 til 9 bruges til dette spil. Spillere skal gøre hver bold i numerisk rækkefølge, indtil de når 9-kuglen. Spillene spilles normalt i en serie på tre, fordi de spiller hurtigt.

Rett Pool

Enhver bold kan blive skudt ind til enhver tid og af enhver spiller. Hver spiller får et point for hver bold, de kommer ind. Den, der har flest point efter tre eller fem spil, erklæres vinderen. Spillere skal normalt ringe skud og de kan også spille til et sæt score som 50 eller 100.

Hest

En spin-off af det populære basketball spil. Spillere alternative svinger forsøger at lave skud. Når en spiller tager et skud, må den anden spiller duplikere det samme skud og hvis de fejler, modtager de et brev. Den første spiller til at stave "HORSE" taber.

3-Ball

Tre bolde opstilles på et bord, og spilleren skal skyde dem ved at bruge det mindste antal skud muligt. En anden spiller skal matche eller slå det antal skud eller tabe. Dette kan spilles med flere spillere eller med vanskeligheden forøget med forskellige boldmængder eller nye optegnelser.

Del:
Kommentarer