Hvad er meningen med det daglige brugerinterface?

Hvad er meningen med det daglige brugerinterface?

Fødevareetiketter, der viser de daglige værdier og brugergrænser, er nogle gange vanskelige for den gennemsnitlige person at forstå; og læsning af ernæringsinformationsetiketter kan føles som at læse et andet sprog, når tingene er formuleret i ukendte vilkår.

Definition af brugergrænseflade

UI er en forkortelse af udtrykket "International Unit". Det er mere almindeligt forkortet som "IE", selvom begge er acceptable. Den alternative forkortelse UI skyldes ordet "enhed", der kommer først på mange sprog, når sætningen er oversat, for eksempel på fransk, "International Unit" er "Unité Internationale". Fordi Amerika er et stort set engelsktalende land, er du mere tilbøjelig til at se IE i stedet for brugergrænsefladen.

Brug

IE eller brugergrænsefladen bruges i farmakologi til vitaminer, hormoner, nogle medicin, vacciner, blodprodukter og lignende biologisk aktive stoffer. Definitionen af ​​IU er fastsat ved international aftale og adskiller sig fra produkt til produkt; en IE af E-vitamin er ikke ækvivalent med en IE af vitamin A.

IE og daglige værdier

"Daglige værdier" er retningslinjer fastsat af FDA om, hvor meget af et stof du skal forbruge om dagen. IE bruges til vitaminer, fordi det krævede beløb normalt er for lille til at blive angivet i milligram (mg). For eksempel er den anbefalede daglige IE-værdi for D-vitamin 400, hvilket betyder at du skal forbruge mindst så meget D-vitamin hver dag.

Del:
Kommentarer