Hvad er længden af ​​en Pool Cue?

Hvad er længden af ​​en Pool Cue?

Er der en specifik og passende længde for en pool cue? Når du prøver at forbedre dit billardspil, kan det være en stor forskel at vælge det rigtige udstyr, der passer til dig. Derudover, når du køber udstyr til dit hus, vil du foretage en investering, der giver mening.

Tidligere standardlængde

Den foregående standardlængde for pool cues var 56 inches. Industrien har imidlertid siden aflange poolpinde, måske som følge af gennemsnitlige højdeforøgelser på tværs af samfundet.

Moderne Standard Længde

Standarden længde for pool cues i dag er mellem 57 og 58 inches. Generelt er et stykke signaler 57 inches, mens todelt sticks er mere typisk 58 inches.

Custom Pool Cues

Brugerdefinerede pool cues bliver normalt anmodet om at blive lavet længere - op til 60 inches i længden - for at imødekomme højere individer.

Mindre Cues for et mindre bord eller rum

Hvis du har en begrænset plads i dit spilrum, er det kun en måde at løse problemet ved at købe mindre end normale cue-pinde. Dette giver dig mere fleksibilitet og manøvredygtighed.

Poolsticks til børn

Poolpinde til børn er lavet så lille som 36 tommer. Nogle producenter fremstiller inkrementelle længder, således at de som børn udvikler sig altid vil have en passende poolpind til brug.

Del:
Kommentarer