Hvad er lipotropiske B12-injektioner?

Hvad er lipotropiske B12-injektioner?

Mens B12 er et vitamin, der kan findes i mange f√łdevarer og orale kosttilskud, bliver det stadig mere popul√¶rt som en injektion, fordi det antages at hj√¶lpe v√¶gttab. Det kombineres ofte med andre biokemiske stoffer, herunder lipotrope forbindelser. Imidlertid forbliver deres effektivitet ubevist.

Lipotrope forbindelser

Lipotropics er næringsstoffer, der hjælper med at eksportere fedt fra leveren. Når det fedt er eksporteret, hjælper lipotropics også med at brænde det. Visse former, såsom inositol, fungerer meget ligner B-vitaminer.

B12

B12 er et vitamin, der forekommer naturligt i animalske produkter, tils√¶ttes ofte til berigede f√łdevarer, og er ogs√• popul√¶rt i supplementform. Det hj√¶lper metabolismen i stort set alle kroppens celler og er ogs√• involveret i produktion af energi og syntese af fedtsyrer.

injektioner

B12 h√¶vdes af brugerne og af praktiserende l√¶ger p√• mange v√¶gttabsklinikker for at hj√¶lpe med at fremskynde de overordnede metaboliske processer og skabe en st√łrre f√łlelse af generel energi. Fordi lipotropics direkte hj√¶lper fedtforstyrrelser og ogs√• er n√¶rt besl√¶gtede med B-vitaminer, t√¶nkes de at intensivere hinandens virkninger, n√•r de bruges sammen. De injiceres normalt separat, men som en del af den samme samlede injektionscyklus.

Beviser

Hverken forbindelse er blevet vist i offentliggjorte, peer-reviewed unders√łgelser for at hj√¶lpe v√¶gttab, n√•r det injiceres. FDA har tjent stop-og-desistiske breve til flere supplerende virksomheder, der markedsf√łrte lipotropics som v√¶gttab hj√¶lpemidler, n√•r de tages oralt, fordi deres effektivitet er upr√łvet.

Kilder

Hverken lipotrope forbindelser eller B12 er reguleret som receptpligtig medicin ville være, så de er tilgængelige på mange vægttab klinikker, der måske eller ikke kan overvåges af en licenseret læge.

Del:
Kommentarer