Hvad er kemoterapi lavet af?

Hvad er kemoterapi lavet af?

Kemoterapi er en form for behandling, der bruger laboratorieoprettede eller naturlige midler til at dræbe kræftceller, der vokser i din krop. Når kemoterapi anvendes, kan forskellige bivirkninger resultere i såvel som komplikationer. Selvom mange former for kemoterapibehandlinger bruger naturlige plantealkaloider, er det påtænkte resultat af kemoterapi medicin at søge og ødelægge celler. Det er på grund af denne celledød, der skaber de virkninger, du kan opleve ved kemoterapi.

Kemoterapi Historie

Utilsigtet eksponering for en gruppe af militære personer under anden verdenskrig viste, at disse mænd havde et nedsat antal blodlegemer. Det blev da antaget, at måske et middel inden for sennepsgas ville have resultater på kræftceller. Ifølge American Cancer Society blev patienter, der led af avancerede lymfomer injiceret intravenøst ​​med sennepsgas for at bestemme virkningerne af gassen på deres kræft. Selvom virkningerne viste sig at være gavnlige, var forbedringer kun midlertidige. Det var da, at forskere studerede andre komponenter, som kunne tilbyde affektive resultater på dem, der udviklede cancer.

Plant Alkaloider

Plantalkaloider er designet til at angribe din kræft på et bestemt stadium af din kræft. Forskellige former for plantealkaloider anvendes til kemoterapi medicin. Sådanne alkaloider indbefatter vincaalkaloider afledt af periwinkleplanten. En anden type alkaloid er taxanerne, der stammer fra Stillehavet Yew-træet. Ifølge Mesothelioma Resource Center, hjælper vinca alkaloider og taxaner med at forhindre dine celler i at replikere og multiplicere. Kræftcelledød resulterer fra at tage kemoterapi medicin fra plantalkaloider. Nogle almindelige mærker omfatter Vinblastin, Vinorelbin, Paclitaxel og Docetaxel.

Antitumorantistoffer

Ifølge Chemo Care, et websted fremlagt af Scott Hamilton, henviser antitumorantistoffer til medicin, der bruger svampe afledt af Streptomyces. Sådanne lægemidler anvendes i alle faser af din kræft. Antitumormedicin fungerer som andre kemoterapi behandlinger i ødelæggelse kræftceller, samt forsøger at hæmme væksten af ​​nye cancerceller. Eksempler indbefatter Mitomycin, Daunorubicin og Dactinomycin.

antimetabolitter

Antimetabolitter er en form for medicin, der består af næsten det samme materiale, dine metabolitter er fremstillet af. Din krop indeholder metabolitter for at nedbryde mad og bruge mad som oplagret energi. Maden kan omdannes til proteiner, DNA eller andre cellestrukturer i din krop. Antimetabolitter er meget som dine metabolitter. Når en antimetabolit invaderer en cancercelle, er cellen dog ikke i stand til at dividere og multiplicere. Nogle behandlinger omfatter Methotrexat, Fludarabin og Foxuridin.

Virkninger af kemoterapi

Ikke alle forventes at opleve de samme symptomer som følge af kemoterapi. Bivirkninger kan være store og varierede, og du kan eller måske ikke lide af sådanne virkninger. Ifølge Mayo Clinic, kan de mest almindelige virkninger forårsaget af kemoterapi behandling omfatte hårtab, kvalme og opkastning, forstoppelse, tab af appetit og træthed. Din læge kan diskutere fordelene ved kemoterapi, såvel som mulige bivirkninger og komplikationer, såsom hjerteproblemer, nerveskader eller den lette mulighed for at udvikle en anden kræft. Modtagelse af kemoterapi opvejer altid eventuelle potentielle virkninger og risici som en måde at behandle kræft på.

Del:
Kommentarer