Hvad er inkluderet i en 9 Panel Drug Screen?

Hvad er inkluderet i en 9 Panel Drug Screen?

En 9-panel lægemiddel screening bruges til at evaluere og teste for tilstedeværelsen af ​​forskellige lægemidler i kroppen. Denne screening bruges typisk af arbejdsgivere forud for at engagere sig i en potentiel ny udlejning i deres nuværende rolle; denne screening bruges desuden til at teste atleter. De omtalte paneler er marihuana, kokain, PCP, opiater, methamphetamin, methadon, amfetaminer, barbiturater og benzodiazepiner.

Administrere screeningen

Denne type lægemiddel screening kan administreres hjemme eller gennem en sundhedsofficer. I alle tilfælde vedrørende ansættelse vil den enkelte aflægge en test på en klinik eller en medicinsk facilitet. Dette gøres for at sikre testens nøjagtighed. Afprøvningen er afsluttet på stedet, generelt tre til otte minutter efter at personen giver en urinprøve. I alle tilfælde, der er gennemgået, er den udtagne prøve urin.

Marijuana & Cocaine

To af de mest almindeligt anvendte rekreative lægemidler er marihuana og kokain; disse stoffer er ulovlige. Som en del af en 9-panel lægemiddel screening, disse stoffer er refereret som THC (marijuana) og kokain. THC er det videnskabelige navn på stoffet på arbejde i marihuana. På grund af den brede brug af marihuana kan falske positiver noteres; Dette er imidlertid ikke et undskyldeligt resultat. De fleste 9-panel screeninger har minimumsgrænser, der skal opfyldes for at diagnosticere en donor som bruger.

Amfetamin

Amfetaminer testes for at bruge urin. Indikatoren på 9-panelets lægemiddel screening indikerer positive eller negative resultater baseret på tilstedeværelsen af ​​illegale stoffer. Amfetaminer anses i høj grad for at være en præstationsforstærker. Derudover kan dette stof findes i mange lovligt foreskrevne lægemidler. Af denne grund skal dette resultat tages op til fornyet overvejelse.

PCP & Opiater

PCP og opiater er blandt de testede stoffer som en del af den omfattende 9-panel screening. Opiater består af både ulovlig gade medicin og ordineret medicin. De mere kendte versioner af disse stoffer er morfin, heroin og kodein. PCP er et hallucinogent lægemiddel, også kendt som ildstøv. Begge disse stoffer er kendt for at komme i pulverform, og kan også findes som væsker.

Barbiturater og benzodiazepiner

Både barbiturater og benzodiazepiner er klinisk producerede lægemidler. De tages intravenøst ​​eller i pilleform. Disse lægemidler eller medicin bruges typisk til at behandle søvnløshed; som anti-anfald medicin eller som et bedøvelsesmiddel. Rekreative brugere vil misbruge dette stof for dets beroligende kvaliteter.

methamfetaminer

Anvendelse af metamfetamin er blevet hældt i de seneste år. Screening til brug af methamphetamin er almindelig af alle arbejdsgivere. I forbindelse med 9-panelet screenings til meth brug diagnostiserer testpakker også forekomsten af ​​ecstasy. Sammen er disse nogle af de mest almindeligt anvendte rekreative lægemidler; desuden er begge ekstremt farlige. Ecstasy eller MDMA, tages i pilleform mens meth kan tages på en række måder, men er generelt røget gennem et glasrør eller snortet.

Metadon

Methadon misbruges ikke så ofte eller som rekreativt som de førnævnte lægemidler, der udgør 9-panelet lægemiddel screening. Methadon er et anti-vanedannende medicin, der bruges til at behandle afhængighed af opiater, såsom heroin. Dette testes typisk for at se, om en ansøger kan have været på heroin eller været afhængig af et hvilket som helst antal andre opiater. Methadon er generelt taget i pilleform og er gjort så under en streng læge.

Del:
Kommentarer