Hvad er hærens "Daily Dozen" øvelsesrutiner?

Hvad er hærens

Udformningen af ​​den amerikanske hærs "daglige dusin" øvelsesrutiner øger trinvis en soldaters styrke og udholdenhed. Udtrykket "daglige dusin" refererede oprindeligt til 12 specifikke calisthenics udført af Yale Universitets fodboldhold mere end et århundrede siden. I dag refererer det mere til en forpligtelse til rutinemæssig fitness træning end til et bestemt antal øvelser. Under den første uddannelse udfører militære rekrutter imidlertid specifikke calisthenics, men disse er ikke begrænset til et dusin.

Oversigt

Nye rekrutter og ROTC-kadetter skal passere Army Physical Fitness Test før de går videre til næste niveau i soldatræning. Overholdelse af et regelmæssigt træningsprogram fire til fem dage om ugen under det indledende fysiske træningsprogram forbereder rekrutter og kadetter til denne test. I løbet af denne indledende fase består træningsrutinen af ​​standardiserede fysiske træningssessioner, der omfatter opvarmning, konditioneringsøvelser og en nedkølingsperiode.

Conditioning Drill 1

Calisthenic øvelser figurerer fremtrædende i US Army Fitness Program, ligesom 12 calisthenic øvelser lavede det oprindelige "daglige dusin". Army Pocket Physical Training Guide lister og beskriver de 10 øvelser af Conditioning Drill 1: bøj og nå, bageste lunges, high jumpers, rovere, squat benders, vindmøller, forreste lunges, tilbøjelige rækker, bøjede benkropper og pushups. Under træningen varierer disse øvelser ikke, da de er konstrueret til sikkert og gradvist at opbygge styrke, udholdenhed og mobilitet og øge knoglemasse og bindevævsstyrke. Praktikanter udfører fem gentagelser af hver øvelse, som udføres i den givne rækkefølge.

Conditioning Boremaskiner 2 og 3

Efter ca. fire ugers træning tilsættes Conditioning Drill 2 eller CD2 til aktivitetsdelen af ​​træningsrutinen for yderligere overkropsstyrkelse. CD2 består af calisthenics - pushups, situps og pullups - udført i den givne rækkefølge. Conditioning Drill 3 eller CD3 består af fem højere calisthenic øvelser udført med større intensitet for yderligere at udvikle motoriske færdigheder, udholdenhed, mobilitet og styrke. Praktikanter udfører CD3'er til kadence i den givne rækkefølge: Sprængspring, V-ups, bjergbestigere, benben og vendinger og single-leg pushups.

Overvejelser

Rekrutter skal bestå en fysisk undersøgelse på en Militær indgangsstation, inden de starter den amerikanske hærs standardiserede fysiske træningsprogram. Træningsrutiner udført i henhold til en anbefalet sekvens, gentagelse og tempo minimerer muskelsår og kontrolskader. For de bedste gevinster er præcis udførelse af hver øvelse vigtigere end hastighed, ifølge træningsvejledningen.

Del:
Kommentarer