Hvad er højden af ​​et badmintonnet?

Hvad er højden af ​​et badmintonnet?

Badminton er et historisk spil, der går tilbage til det 19. århundrede. Det blev populært i England efter Badminton House blev skabt i 1870'erne i Gloucestershire. Det blev spillet ved hjælp af regler fra Indien, indtil Badminton Club standardiserede regler for engelsk brug, ifølge University of Southern Mississippi. Det involverer 2 til 4 spillere og ligner noget på tennis, bortset fra at der bruges mindre rackets og en skyttelocke.

Grundlæggende scoring

Badminton går til 21 point. Hver server skal gå over nettet og ramme modstanderens service domstol. Det kan ikke hoppe på banen, som det accepteres i tennis. Hvis der er en 20-20 slips, går spillet indtil en side vinder 2 point og når 22.

Domstolens størrelse

For at spille singler skal en badmintonbane være 44 fod lang med 17 fod bred. For dobler er retten 4 meter lang med 20 meter bred. Normalt er en domstol skabt af 44-by-20 ft, med malede linjer, der betegner singler og fordobler fejllinjer.

Højde af net

Nettet skal være 5 fod, 1 tommer lang på hjørnerne, der er fastgjort til polerne. Det skal være 5 meter i midten.

Dybde

Selve nettet selv skal måle 2 fod, 6 inches højt, når det forlænges mellem de to poler. Det skal understøttes af et reb, ledning eller kabel.

Netmaterialer

Nets kan være lavet af nylon, vinyl og andre naturlige og syntetiske (som polyethylen) ledninger. Snorene skal være mellem 15 og 20 mm tykke.

Del:
Kommentarer