Hvad er forskudt på en golfklub?

Hvad er forskudt på en golfklub?

En offset golfklub er en af ​​de bedste klubber, et højt handicap eller uerfarne golfspiller kan bruge til at lære spillet. En offset klub er en, hvor den ramte overflade er sat tilbage omkring en tomme eller en og en halv og en halv fra akslen. Klubens offset-karakter understreger svingens fundament og sikrer, at en golfspiller får sin krop i bolden og svinger jævnt og langsomt.

Fungere

De fleste golfspillere starter med at få et par tips fra en mere erfaren spiller, hvis de ikke tager en formel lektion. En af de vigtigste pointers, der understreges til de nye golfspillere, er ikke at skynde swinget; det er mere end bare dine arme og hvordan du får din krop i sving. De fleste golfspillere, der er seriøse om at lære spillet, tager dette råd til hjertet og forsøger at svinge glat, snarere end at overstyre bolden. Men når de står over for et øjeblik, hvor de har brug for et stort drev eller en lang fairway skudt til grønt, opstår de altid trykket og forsøger at svinge hårdere for at få mere afstand. En offset klub forhindrer en golfspiller i at gøre det. Swinging en offset klub hårdt vil næsten helt sikkert resultere i et misslag, og golfspillere har tendens til at bremse deres swing med denne klub.

Funktioner

Offset klubben ligner meget på en standard klub, men der er en signficant forskel. Offset klubben er ca. 41 til 42 inches, det samme som en standardklub. I stedet for at forbinde hovedet direkte til akslen, er hovedet sat tilbage en tomme eller mere, når akslen vender tilbage. Dette medfører, at golfklubbens chef når bolden en del sekund efter at akslen har passeret gennem den ramte zone.

Fordele

Offset klubber hjælper golfspilleren lære at ramme bolden med konsistens. Golfspilleren indser, at forsøger at slå bolden hårdere og svinge hurtigere vil kaste sin sving ud af justering. Han lærer at det handler om at dreje dine hofter og slå bolden med den rette timing. Dette er en lektion, der vil hjælpe golfspilleren i hele sin karriere.

effekter

Golfspillere, der bruger offset klubber, vil bemærke, at de er i stand til at få bolden højere i luften end de kan med standard klubber, og at bolden når maksimal højde hurtigt. Dette skyldes, at slagfladen ligger lidt bag akslen, og når klubbhovedet når bolden, rammer det det helt og begynder bare sin opsving. Dette er en faktor, der gør spillet meget mere behageligt for uerfarne spillere.

Potentiel

Mens offset klubben er fantastisk til begyndere eller high-handicap spillere, vil der komme et punkt for de fleste golfspillere, når de vil "graduere" og slå bolden med en standard aksel. Disse aksler vil gøre det muligt for golfspilleren at få mere afstand og slå bolden med mere magt fra tid til anden. Der er ikke noget galt med at holde fast i offsetakslen, men en standardaksel giver en golfspiller en chance for endnu større udvikling.

Del:
Kommentarer