Hvad er forskellen mellem phentermin og phentarmin?

Hvad er forskellen mellem phentermin og phentarmin?

Phentermin er et populært og meget effektivt diæt stof, men det kan være svært at stave, især hvis du kun har hørt om det fra dine venner og aldrig set det skrevet på et autoritativt sted. Skrupelløse internetforhandlere drager fordel af denne kendsgerning ved at udnytte fælles stavefejl, såsom phentarmin, fentermin, phentremin osv.

Phentermin Facts

Federminemidlet har eksisteret siden slutningen af ​​1950'erne og er stadig en af ​​de mest populære kostdroger tilgængelige på grund af dets effektivitet, lave pris og lange historie. Phentermin og phenterminhydrochlorid eller phentermin HCL er de eneste teknisk korrekte navne for dette lægemiddel. Det sælges i øjeblikket under handelsnavne Ionamin og Adipex-P, såvel som i generisk form.

Phentermine Fakes

Med fremkomsten af ​​internetsøgningsteknologi og onlineapoteker søger mange mennesker at købe phentermine online. Køb af phentermin online kan imidlertid være risikabelt, fordi der er mange efterligningsprodukter med fejlstavede variationer af phenterminnavnet.

Almindelige stavefejl

Almindelige stavefejl omfatter phentarmin, phentramin, phentremin, fentermin, fentiramin, phentiramin og phentirimin.

Phentermin og fastin

Fastin var oprindeligt et handelsnavn for phentermin, ejet i mange år af et datterselskab af SmithKline Beecham, men det ophørte med at gøre produktet for over et årti siden. Et suppleringsfirma, der hedder Hi Tech Pharmaceuticals, afhentede Fastin-navnet og anvendte navnet på dets produkt, phenylethylamin HCL, som er et over-the-counter supplement, der ikke er noget som phentermin. De piller, den laver, er designet til at se meget ud som generisk phentermine. Pas på ikke at tage disse look-alike piller.

The Real Deal

Hvis du er interesseret i at prøve phentermin eller phentermin HCL, betragtes de som Schedule IV-kontrollerede stoffer af FDA og DEA og kan derfor ikke købes lovligt uden en læge recept.

Del:
Kommentarer