Hvad er forskellen mellem en pilonidisk cyste og en anal fistel?

Hvad er forskellen mellem en pilonidisk cyste og en anal fistel?

Pilonidale cyster og analfistler er ens i lokal- og kirurgisk behandling. Begge infektioner opstår i skinkerne i ryggen, og kræver medicinsk indblanding, når de bliver smittede. Anal fistler involverer imidlertid det nedre fordøjelseskanalen, mens pilonidale cyster ikke gør det.

Hvor der forekommer pilonidale cyster

Pilonidale cyster forekommer i bunden af ​​halebenet og er normalt hudinfektioner, der opstår på grund af en bakteriel infektion i huden på grund af fugt og hår, der skubber ind i huden, hvor skinkerne kommer sammen. Inficerede cyster skal være medicinsk rengjort og må drænes.

Hvem fĂĄr pilonidale cyster

Pilonidale cyster forekommer ofte hos unge kvinder under 25 år, men soldater, der rejser i hårde forhold, har også været kendt for at udvikle disse typer af cyster.

Pilonidale cysteforebyggelse

Hårfjerning i spidsen af ​​skinkerne, samt at holde området rent og tørt, kan forhindre pilonidale cyster. Ændring af undertøj på daglig basis kan forhindre gentagen infektion.

Hvilke anal fistler er

Analfistler er infektioner i analkirtlen, der er fyldt med pus, og danner et rør, som forbinder analkirtlen til huden. Anal fistler forekommer, hvor der har været tidligere analkirt infektioner. Kirurgi er forpligtet til at dræne infektionen og tillade det at helbrede.

Hvorfor Anal Fistuals Udvikle

Analfistler forekommer, når man allerede har haft en anal abscess. Abscesser er resultatet af en infektion i analkirtlen, der omgiver indersiden af ​​bunden af ​​endetarmen.

Forebyggelse af den analde fistel

Forebyggelse af analfistel anbefales ved at øge kostfiber og vand for at gøre tarmbevægelsen nemmere og for at forhindre glandulær tilstopning.

Del:
Kommentarer