Hvad er forskellen mellem en gærinfektion og svamp?

Hvad er forskellen mellem en gærinfektion og svamp?

En gær er en speciel type "spirende" svampe. Candida albicans er en fælles gær organisme, der forårsager gær infektioner hos mennesker. Udtrykket "svampe" gælder for gær som en gruppe af svampenes rige (Mycota). Forme er de andre organismer, der tilhører svampen rige.

Hvordan man fortæller en gær fra en Mold svampe

Gær har været kendt lige siden dagene med at lave og bage brød. Gær, når den tilsættes til mel, får melmet til at stige, dermed udtrykket "syrnet" brød. Dette sure sure brød kunne mere præcist kaldes "gær" brød.

Yeasts bud. Når de reproducerer, blæser de en lille del af deres væg ud som en ballon og udvider denne knopp til en anden gær, som efterhånden adskiller og falder væk. Forme er svampe. Svampe producerer filamenter eller tråde kaldet "hyphae." Sammenfattende danner gærskrot, men forme filamenter eller hyphae.

Hvordan er en gærinfektion virkelig forskellig fra en muggsinfektion?

Candida albicans er typisk den største synder i gærinfektioner. Candida forårsager infektioner af mukokutane membraner i munden, mave-tarmkanalen og genitalierne. Gærene reproducerer hurtigt ved spirende og beriges i deres vækst ved kulhydrater (sukkerarter og stivelser) i kroppens væv. Svampe i støbeformen forårsager ofte forskellige typer, tegn og symptomer på smitsomme sygdomme.

Gær infektion og mold infektion defineret yderligere

Infektion i den klassiske definition betyder, at en mikroorganisme, såsom en gær eller skimmelsvamp, er gået ind i eller på kroppen. En person kan blive smittet med en mikrobe og ikke blive syg. Når mikrobe-gær, skimmel, bakterie, virus begynder at formere sig på det inficerede sted, så er der faktisk sygdom. Så en ægte gærinfektion er i de fleste tilfælde bedst betegnet "gærsygdom", men ved fælles accept, når nogen har en gærinfektion, forstås det, at de har en syg tilstand, der skal behandles.

Behandling af infektioner af gær og forme

Der er antibiotika, der kan bruges til behandling af gær- og skimmelinfektioner. Disse svampeantibiotika er forskellige fra dem, der anvendes til bakterielle infektioner.

Sammenfatning, en gær infektion er en svampeinfektion, men det er ikke en mold infektion

Endelig, når nogen siger, at de har en gærinfektion - det er klart. Når nogen siger, at de har en svampeinfektion, kan du spørge, "Er det en gær eller en skimmel?" Dette spørgsmål er afklaret her.

Del:
Kommentarer