Hvad er forskellen mellem Cardio Kickboxing & Kickboxing?

Hvad er forskellen mellem Cardio Kickboxing & Kickboxing?

Kickboxing er en fuld-kontakt sport, der stammer fra kampsport og boksning, hvilket indebærer spark, strejker og slag. Cardio kickboxing, også kendt som aerob kickboxing eller fitness kickboxing, er en aerob træning baseret på kickboxing bevægelser, og gøres normalt uden modstand eller kontakt. Det er en simpel og klar sondring, men mange mennesker, herunder sundhedsklubber og fitnesscentre, der holder klasser, henviser til begge som blot "kickboxing".

History of Kickboxing

Kickboxing som vi kender det i dag blev født ud af 1970'erne amerikanske karate turneringer. Tanken var at tilføje skud og slag til traditionel karate ville gøre det nemmere at objektivt score spillet og give deltagerne mulighed for at udnytte deres færdigheder fuldt ud. I dag blandet kampsport stil kampe, populært af Ultimate Fighting Championships, stærkt trækker på kickboxing samt forskellige kampsport discipliner.

Historie af Cardio Kickboxing

Nogle mennesker krediterer karate champion Billy Blanks 'Tae Bo med at være den oprindelige cardio kickboxing rutine. Lanceret i 1989 var det den første populære træning til at udnytte taekwando og boksningsbevægelser, men blev ikke omtalt som cardio kickboxing.

Cardio Kickboxing® hævdes som et registreret varemærke af kampsportmester og tidligere fuld-kontakt karate dommer Frank Thiboutot, der lavede sin træning i 1992. Baseret på turnerings kickboxing fremmer det brugen af ​​udvalgte udstyr i cardio rutiner.

Les Mills 'BodyCombat, lanceret i 1999, er en anden form for fitness kickboxing med karate, boxing, taekwondo, tai chi og muay thai moves. Derudover er der mange flere programmer, bĂĄde pĂĄ dvd og tilbydes i sundhedsklubber, der kombinerer aerobic og kickboxing.

funktioner og fordele

Kickboxing er ikke strengt taget en kampsport, men en kampform inspireret af kampsport. Nogle gange studerer traditionelle boksere kampsport til perfekte spark og derefter overgĂĄr til kickboxing.

Når du træner i kickboxing, selv for sjov og motion, er form og korrekt teknik meget vigtigt for at forhindre skade. Når de er klar, får de ofte mulighed for at sparke med hinanden, som regel leverer deres slag mere blødt, end de ville i en turneringskamp. Kickboxing læres også til selvforsvar og tjener som en streng fysisk træning.

Cardio kickboxing kombinerer bevæger sig fra kickboxing, boksning, blandet kampsport og endda regelmæssig aerobic, men strejker leveres normalt i luften mod en imaginær modstander. Det er fantastisk motion, mentalt stimulerende og en styrkende selvtillid booster; Det er dog ikke særlig nyttigt at lære selvforsvarsteknikker, fordi den rigtige form ikke understreges så meget som behovet for at holde bevægelse og have det sjovt.

Udstyr

Til regelmæssig kickboxing bruges MMA-stil grapplinghandsker normalt i stedet for traditionelle boksehandsker. Du skal også have behagelige træningstøj, der giver dig fri bevægelse, men ingen sko, fordi kickboxing normalt sker i bare fødder, som de fleste kampsport. Derudover skal du bruge gulvmåtter; pads, dummies, speedbags eller tunge poser til træning og muligvis håndindpakninger eller beskyttende polstring.

For de fleste aerobic kickboxing kræves der intet andet end standard sportsbeklædning, herunder passende sportssko. Nogle lærere tilskynder også brug af grappende handsker eller håndindpakninger, som hovedsagelig hjælper med form og holdning frem for at tjene som nogen form for beskyttelse. Med den faktiske Cardio Kickboxing® kan du forvente mere udstyr, herunder pads, stødposer og hoppetov.

Del:
Kommentarer