Hvad er fordelene ved fysisk uddannelse i skolen?

Hvad er fordelene ved fysisk uddannelse i skolen?

Du er aldrig for ung til at starte et fysisk træningsprogram, der fremmer en sund livsstil. Faktisk kan et fitnessprogram i skolen være til stor gavn for børn. Surgeon General anbefaler, at børn deltager i 60 minutters daglig fysisk aktivitet. Mange børn følger ikke denne anbefaling, men de, som gør det, kan forvente at modtage livslange fordele ved deres gode fysiske konditionering.

Udvikling af et sundt legeme

Den største fordel, et skoleuddannelsesprogram giver, er udviklingen af ​​sunde unge organer. Et godt fitnessprogram omfatter kardiovaskulært arbejde og aktiviteter, som forbedrer styrke, fleksibilitet og koordinering, ifølge Robert Needlman M.D., fra Drspock. Et fysisk uddannelsesprogram hjælper med at bekæmpe problemet med barndommen fedme. Elever involveret i fysisk aktivitet bedre styrer deres vægt og har en bedre chance for at undgå fedme-relaterede problemer, herunder diabetes, højt kolesteroltal og højt blodtryk. Fysisk aktive børn er også mere tilbøjelige til at gøre kloge helbred og kostvalg senere i livet.

Bedre akademisk præstation

Et godt uddannelsesprogram fremmer også sunde sind. Fysisk aktive børn gør sig bedre akademisk end dem, der ikke er fysisk aktive, ifølge Active Education, en organisation, der fremmer fysisk uddannelse i skolerne. En undersøgelse af 58.000 studerende over en 39-årig periode afslørede, at karakterer og standardiserede testresultater blev forbedret for studerende, der deltog i fitnessprogrammer i skolen. Fysisk aktivitet fører til skarpere koncentration og bedre opførsel i klasseværelset, ifølge undersøgelsen. Skoler, der ofrede fysisk aktivitetstid for mere tid i klasseværelset, oplevede ikke en signifikant forbedring af den studerendes faglige præstationer.

Forbedrede sociale færdigheder

Et godt uddannelsesprogram hjælper også børn med at udvikle sociale færdigheder. Børn, der udsættes for forskellige former for sport, udvikler sociale færdigheder som sportsmandskab og teamwork. Børn med akademiske problemer eller indlæringsvanskeligheder kan øge deres selvværd ved at gøre det godt i deres valgte aktivitet. Sammen med at opbygge selvværd hjælper fysisk aktivitet børn til at udtrykke sig mere effektivt og giver dem en måde at frigøre deres følelser på. Dette gælder især, hvis en studerende binder sammen med en træner eller en lærer.

Del:
Kommentarer