Hvad er fordelene ved Cayenne kapsler?

Hvad er fordelene ved Cayenne kapsler?

Cayenne peber kommer fra en busk indfødt til Central og Sydamerika. Ikke længere begrænset af geografi, cayenne peberfrugter findes over hele verden. Mange kulturer bruger denne krydrede frugt i mad og medicin. Stimulerende og opvarmning, cayenne peber kan forbedre omsætningen, stimulere kroppens system og hjælpe med vægttab.

Ejendomme

Den primære aktive bestanddel i cayenne peber er capsaicin., Som findes i alle peberfrugter. Det er stoffet, der er ansvarlig for den brændende varme af den kolde peber. Capsaicin har antibakterielle egenskaber, og det hjælper også med at stimulere fordøjelsesaktiviteten ved at stimulere produktionen af ​​spyt og mavesaft. Ud over capsaicin har cayenne pepper kapsler antioxidant egenskaber, der kommer fra de store mængder carotenoider og flavonoider. Dette supplerende krydderi indeholder også vitaminerne A og C.

Vægttab

Den kraftige varme, der kommer fra et måltid krydret med kold peber, går længere end den mundtlige fornemmelse. Det kan øge kroppstemperaturen i en kort periode, hvilket øger sveden og overordnet systemstimulering. Som et vægttabværktøj kan den midlertidige varme fra cayenne peber øge kroppens metabolisme i en kort periode, ifølge University of Maryland Medical Center. Når stoffet stimuleres, hjælper det med vægttab.

Fordøjelse

Om målet er vægttab eller vedligeholdelse af et sundt fordøjelsessystem, kan cayenne peber hjælpe. Ifølge University of Maryland Medical Center hjælper capsaicin i cayenne peber med at regulere fordøjelsen af ​​kulhydrater. Dette hjælper blodsukkerniveauerne til at forblive mere konsekvente, da fødevaren fordøjes. Stimulering af stofskiftet er en anden vigtig del af god fordøjelse. Med en sund metabolisme bliver fødevaren behandlet effektivt, så din krop kan få størst gavn af den mad, du spiser.

Andre fordele

Cayenne kapsler kan bidrage til at forbedre omsætningen ved at stimulere blodgennemstrømningen. Mennesker, der oplever kolde ekstremiteter fra ringe omsætning, kan finde relief med et cayenne-supplement. Cayenne peber kapsler kan bidrage til at forebygge hjertesygdomme og forbedre hjertefunktionen. Folk, der lider af sår, kan også nyde godt af et cayenne-tillæg. Andre lidelser kan forbedres med stigningen i omsætning stimuleret af cayenne peber, og øget blodgennemstrømning kan bidrage til at forbedre forholdene, såsom gigt, reumatisme og pleuritis.

Overvejelser

Hvis der tages for mange cayenne kapsler, kan det forårsage mavesmerter og kan endda skade nyrer og leverfunktioner. Dette er et stærkt krydderi; Det anbefales at konsultere en læge, hvis du lider af sår eller halsbrand, før du tager cayenne kapsler. Gravide kvinder og pleje kvinder bør undgå at tage cayenne som supplement, da det transporteres gennem modermælk og i store mængder kan udgøre en risiko for et spædbarn. Når du tager medicin, anbefales det at konsultere en læge, før du tilføjer cayenne kosttilskud til din kost.

Del:
Kommentarer