Hvad er fordelene ved Aloe Vera Juice With Pulp?

Hvad er fordelene ved Aloe Vera Juice With Pulp?

Aloe vera er en plante i liljefamilien, der er indfødt til Afrika. Det er let at dyrke, og mange mennesker dyrker aloe vera over hele verden, typisk som et husplante. Der er mange sundhedsmæssige fordele ved at indtage aloe vera juice med massen, som er den kødfulde af planten og kan prale med de fleste næringsstoffer.

Fordele

Aloe vera er gavnlig for helbredende sår, beroligende forbrændinger, styrkelse af immunfunktionen, modvirkning af forstoppelse og helbredelse af interne sår, såsom sår.

Fungere

Aloe vera juice indeholder acemannan, en forbindelse med antimikrobielle og antiinflammatoriske egenskaber. Det har også anthroquinoner og anthroner, der begge hjælper med at reducere forstoppelse og forbedre fordøjelsessystemet motilitet-de sammentrækninger, der flytter mad ned i mave-tarmsystemet.

Overvejelser

Aloe vera pulp findes ofte i skønhedsprodukter og kosmetik på grund af dets evne til at bevare fugt og blødgøre huden.

Potentiel

Aloe Vera saft og pulp er potentielt mest værdifulde for ældre på grund af deres evne til hurtigt at helbrede sår. Ældre patienter er mere tilbøjelige til at have sengetænd og sår i huden, især hvis de er sengetid.

Historie

Ægypterne brugte aloe vera til at berolige forbrændinger så langt tilbage som 1.500 B.C.

Del:
Kommentarer