Hvad er fodboldmål indlæg lavet af?

Hvad er fodboldmål indlæg lavet af?

Uanset om det er lavet af aluminium eller tungt stålstål, er fodboldmål stillet til professionelle, kollegiale eller gymnasiale fodboldkampe bygget til at holde og overholde sikkerhedsstandarder, der beskytter spillere og personale på og omkring marken.

Størrelse

Målposter, der anvendes i National Football League (NFL) og i kollegial fodboldmåling 10 fods høj og 18 fod, 6 inches bred. High school mål stillinger, derimod, er 10-fods høj og 23-fods, 4-tommer bred. Lodrette stillinger i NFL og college skal strække sig 30 meter over tværstangen, mens i gymnasiet er minimumet for lodret højde 20 meter over tværstangen.

Funktioner

Målstolpen er ofte lavet af en kombination af tunge stål og aluminium, hvor stålet måler hvor som helst fra 4 til 5 inches tykt. Gåsaket, som står ved en 90 graders bue og understøtter tværstangen og ophængene, er ofte det stærkeste stykke og måler ca. 5 tommer tykt. Tværbjælken er normalt ca. 4 tommer tyk, mens ophængene normalt er 2 3/8 tommer og udelukkende konstrueret af aluminium.

typer

De fleste målstillinger i brug i NFL og i college stadioner er semipermanente og korrosionsbestandige. Det betyder, at de kan bruges og stå fritstående i enhver form for vejr, mens de fleste er forankret med jordens ærmer. Folding og bærbare målindlæg er også tilgængelige via forskellige producenter, men er normalt konstrueret med en aluminiums tværstang og oprejst. Nogle er i stand til at blive hævet og sænket med en håndkrumme om cirka 20 sekunder.

Forebyggelse / Solution

Målsposter i NFL blev placeret i bagsiden af ​​slutzonen, der begyndte i 1974, fordi spillerne ofte løb ind i dem og forårsagede skade. Risikoen formindsket med de større buffer og postpads blev efterhånden anbragt rundt i spidsen med en skumkerne og vinylcoated nylon for yderligere at beskytte spillere.

Sjove fakta

Alle NFL målposter blev malet et gulligt guld begyndende i 1966. Et bånd eller vindretningsbanner måler 4 inches x 42 inches er fastgjort til toppen af ​​hvert indlæg for at indikere vindretning.

Advarsel

I henhold til US patent nr. 5429350 er målstoler, der anvendes i NFL og i college fodboldkampe, nu bygget for at modstå stressen fra fansen, der monterer og forsøger at rive ned stillingerne. Nuværende målindlæg er designet til at understøtte vægten på 22 fans på et tidspunkt, hvilket kan forhindre potentielle skader, når fans falder fra det eller rammes af et faldende målpost.

Del:
Kommentarer