Hvad er farerne ved Termite Control?

Hvad er farerne ved Termite Control?

Farerne ved termitkontrolmidler - oftest anvendt i form af lokkemad eller væskesprayer - ligner de farer, der er forbundet med brugen af ​​insekticider generelt. Ifølge føderal lov er det ulovligt at påstå, at brugen af ​​noget pesticid er sikkert. Mens mange af de mest skadelige termitkontrolmidler er blevet fjernet fra markedet, bør forbrugerne være opmærksomme på, at enhver behandling, der har til formål at dræbe eller fjerne termitter, kan have en negativ indvirkning på andre levende væsers sundhed. Følgende farer, mens de er relativt sjældne, bør overvejes.

Fare for miljøet

Pesticider, der sprøjtes rundt om en struktur eller placeres i lokkemad nær den indeholder kemikalier, som kan forurene omgivende jord, vand og luft. Termitkontrolkemikalier kan også skade eller dræbe fugle eller andet dyreliv, at boligejerne ikke overvejer "skadedyr." Forurenede omgivelser kan føre til mange sundhedsmæssige problemer, især hos mennesker, der er kemisk følsomme eller hvis immunsystem er kompromitteret. Bare nogle af de bivirkninger, der dokumenteres af mennesker, der har været udsat for termitkontrolmidler i deres miljø, er hovedpine, neuropati, astma og allergier.

Fare for kæledyr og små børn

Farerne ved termit kontrol er højere for husdyr og små børn. Hunde og katte er mere tilbøjelige til ved et uheld at indtage lokkemad eller andre forbindelser, der anvendes i pesticiderne. Små børn har hurtigere metaboliske hastigheder og tyndere hud, hvilket gør dem mere modtagelige for toksiner i miljøet. Derudover bruger både kæledyr og små børn mere tid i nærheden eller på gulvet end voksne gør. Pesticider spores ofte gennem et hus eller værftet og findes i højere koncentrationer på gulvet og jorden.

Fare for voksne

De farer, som termitkontrolmidler udgør for voksne, er primært centreret om absorption af insekticidet gennem huden eller ved indånding. Langvarig eksponering har været korreleret med en stigning i bugspytkirtlen og leverproblemerne, udviklingen af ​​visse typer af kræftformer, herunder leukæmi, og en stigning i spontane aborter og dødfødsler samt andre fertilitetsproblemer som nedsat sædcelle.

Del:
Kommentarer