Hvad er farerne ved Herbalife?

Hvad er farerne ved Herbalife?

Herbalife blev påbegyndt af dets grundlægger Hughes i 1980. Hughes proklamerede, at selskabets mission var at forbedre sundhed for mennesker over hele verden. Mange diætister fortæller om det vægttabs succes, de opnår efter Herbalife-planen. Andre er ikke så begejstret for produktet og hævder skade fra dets anvendelse.

Koffein Overbelastning

Herbalife indeholder koffein. Mange, der tager Herbalife kosttilskud, har hævdet at føle sig rastløs og nervøs sammen med at opleve jitters og angst.

At føre

Herbalife-produkter, der blev analyseret, viste sig at indeholde høje niveauer af bly. De mængder, der blev fundet i Herbalife-produkterne, lå over, hvad lovene tillader og anses for toksiske.

Forhøjet blodtryk

Herbalife producuts har haft lyst til hypertension, der kan føre til hjertesvigt.

Ubegrundede fordringer

Herbalifes tærte fortid omfatter advarsler fra FDA for falske påstande om deres produkter. Disse kunstige påstande omfattede fordele ved behandling af mange sygdomme, slippe af med tumorer, øget cirkulation, forbedring af opmærksomheden og over forbedret sundhed. Vægttab er stor attraktion.

Bivirkninger

Mange brugere af Herbalife indgav retssager og klager over bivirkninger, de oplevede, når de brugte Herbalife. Nogle har endda proklameret, at Herbalife har skadet dem. Hovedpine, forstoppelse, diarré, følelse af lette led, kvalme og mavesmerter er nogle rapporterede bivirkninger.

Tvivlsomme ingredienser

Ephedra, en hovedbestanddel i Herbalife har vist sig at forårsage: psykose, tremor, nyresten, højt blodtryk sveder; hurtige hjerteslag, skade på hjertet og andre organer. Det har været forbundet med slagtilfælde, anfald og død.

Del:
Kommentarer