Hvad er farerne ved at tage excedrin hver dag?

Hvad er farerne ved at tage excedrin hver dag?

Excedrin er et almindeligt non-steroidal anti-inflammatorisk lægemiddel til behandling af smerter i forbindelse med mild til migrænehovedpine, menstruationskræft, tandpine, arthritis, forkølelse og / eller næsestop. Excedrin kan også anvendes til andre forhold som foreskrevet af en læge. Imidlertid kan forbruge af Excedrin hver dag have nogle risici. Du bør altid læse og følge anvisningerne. Kontakt en læge, før du tager eller administrerer denne medicin, hvis du har spørgsmål eller bekymringer.

ingredienser

Excedrin består af acetaminophen, koffein og aspirin. Acetaminophen er en almindeligt anvendt medicin, der findes i mange over-the-counter smertelindring og feber reduktion medicin. Acetaminophen er medlem af en familie af lægemidler kaldet analgetika, der lindrer smerte og antipyretika, der reducerer feber. Koffein er et stimulerende middel til centralnervesystemet. Det slapper af muskelspasmer i blodkar for bedre blodgennemstrømning. Aspirin er medlem af familien af ​​lægemidler kaldet salicylater. Aspirin mindsker stoffer i kroppen, der forårsager smerte, feber og betændelse.

Forholdsregler for børn

Børn og teenagere bør ikke tage Excedrin, hvis de har feber, især hvis de også oplever influenzaproblemer eller kyllingepok. Da excedrin indeholder aspirin, kan det forårsage en alvorlig eller endog dødelig tilstand, der hedder Reyes syndrom hos børn og teenagere. Aspirin kan være skadeligt for et ufødt barns hjerte og kan også nedsætte fødselsvægt eller have andre farlige virkninger. Ingredienser i excedrin er til stede i modermælk og kan skade en baby. Forældre bør altid læse advarselsmærker og anvisninger på alle lægemidler.

Advarsler

Da excedrin er et NSAID (ikke-steroidalt antiinflammatorisk stof), der indeholder aspirin, kan der være alvorlige allergiske reaktioner over for aspirin, såsom elveblest, astma (hvæsenhed), chok og ansigts hævelse. Aspirin kan forårsage svær maveblødning. Risikoen er højere for dem, der er 60 år eller derover, dem, der har haft sår eller blødninger i maven, dem, der tager et blodfortynder eller steroidlægemiddel, dem, der tager andre NSAID-lægemidler (receptpligtig eller ikke receptpligtig), dem, der forbruger mere end tre alkoholholdige drikkevarer om dagen og dem, der tager mere af excedrin og / eller i længere perioder end regeret.

Acetaminophen kan forårsage alvorlig leverskader, hvis du tager mere end den daglige maksimale mængde på to tabletter inden for en 24-timers periode, tag den sammen med andre lægemidler, der indeholder acetaminophen eller forbruge mere end tre alkoholholdige drikkevarer om dagen, mens du bruger Excedrin.

Undgå at tage produkter, der indeholder koffein, mens du tager Excedrin, hvilket kan øge bivirkningerne af koffein.

Bivirkninger

Mindre alvorlige bivirkninger omfatter forstyrret mave, halsbrand, nervøsitet og søvnløshed. Mere alvorlige bivirkninger omfatter svær kvalme, opkastning eller mavesmerter; rødme eller hævelse lavkvalitets feber sammen med kvalme, mavesmerter, appetitløshed, mørk urin, lerfarvet afføring og gulsot (gul hud); hoster op blod eller opkast som ligner kaffe grunde; svaghed eller besvimelse sort, blodig eller tarry afføring; feber, der varer mere end 3 dage smerter, der varer længere end 10 dage eller høreproblemer og / eller ringe i ørerne. Dette er ikke en inkluderende liste over bivirkninger, og andre kan forekomme.

Farerne ved at tage excedrin hver dag

De advarsler og forholdsregler, der er forbundet med brug af Excedrin, bekræfter, at ingredienserne indeholdt i Excedrin kan have alvorlig indflydelse på sundheden. Farerne ved at tage Excedrin hver dag er indlysende, især hvis andre lidelser er til stede, eller andre lægemidler indeholdende de samme ingredienser er taget samtidig. Ifølge The American College of Gastroenterology er den anden store årsag til mavesår på grund af irritation af maven fra regelmæssigt forbrug af NSAIDS. Langsigtet brug af aspirin kan føre til indre blødninger, mavesår, nyresvigt og død.

Del:
Kommentarer