Hvad er farerne ved at bære en jockstrap?

Hvad er farerne ved at bære en jockstrap?

Designet til at beskytte de blødere dele af den mandlige anatomi, er jockstraps beregnet til at sikre sikkerhed og yde støtte. Den elastiske taljebånd sikrer skridtområdet. Hvis du sættes i en kop, skal du sørge for, at jockstrappen passer snævert mod lysken, og lad nok plads til at holde kønsorganerne trygge. Størstedelen af ​​fare kommer fra utilstrækkelig brug, manglende hygiejnebevidsthed eller ukorrekt vask.

Forkert brug

Hvis du bærer et jockstrap i en sport, der ikke har brug for en, kan det medføre skade på lyskeområdet. For eksempel er det ikke nødvendigt at bære en jockstrap til sprintning og kan forårsage mere skade end god. I stedet for at tilbyde støtte, vil den i stedet begrænse den bevægelse, der er nødvendig for sporten. Kompressionsbukser er en langt bedre løsning, da de passer helt til benene og fungerer som et andet lag tøj, mens de stadig tilbyder support.

Tinea Cruris

Tinea cruris, ellers kendt som crotch rot og jock kløe, er en lyske infektion, som jockstraps kan forårsage. Varmhed og fugt kan bidrage til skrotrot samt gnidning af en jockstrap. Du kan undgå skridtrot ved at holde lyskeområdet rent og tørt ved at bade, især efter sportsaktiviteter.

Mindsket cirkulation

Hvis du har en jockstrap i forkert størrelse, kan det forårsage ubehag på grund af nedsat cirkulation. Båndene vil grave i lårene, og bægeret vil presse hårdt mod lysken. En grundlæggende løsning er at have den korrekte størrelse, hvilket giver mulighed for maksimal komfort og beskyttelse. Igen kan kompressions shorts også løse dette problem, forudsat at du køber dem i den korrekte størrelse også.

Nedre sædtal

At have den rigtige størrelse er afgørende for effektiviteten af ​​en jockstrap. Et andet problem med en forkert størrelse jockstrap er et sænket sædtal. Dette forekommer kun med en uhyggelig jockstrap, der ville tvinge testiklerne mod kroppen. Kropsvarme er en stor faktor ved at dræbe en mands egen sæd, og dette kan ske uden en passende pasning.

Del:
Kommentarer