Hvad er en Spin Bike?

Hvad er en Spin Bike?

Spinning er en populær type gruppeøvelse, der bringer en lang høj-energi cykeltur indendørs. Klasser dækker en bred vifte af oplevelsesniveauer såvel som fitnessniveauer, men de bruger alle samme teknologi - en spinnende cykel. Disse specielt designede udstyrssimulatorer simulerer kørsel på en cykel og har meget lignende sundhedsmæssige fordele.

Identifikation

Det udstyr, der anvendes til spinding, er en stationær cykel, og instruktører råder over instruktioner, mens motivation af musik afspilles i baggrunden. Ifølge spinning sætter deltagerne individuelle mål baseret på deres hjertefrekvens, hvilket betyder, at hver person får en individuel træning på eget komfortniveau, selv i en gruppeklasse.

Historie

Spinning blev udviklet i løbet af 1980'erne af atleten Jonathan Goldberg. Han skabte det varemærkebeskyttede Spinning-program, der blev brugt i mine mange fitnesscentre i dag gennem et firma, han hjalp med med at blive kaldt Madd Dogg Athletics. Ifølge spinning er programmet nu brugt i over 35.000 fitnessfaciliteter, og de har uddannet over 175.000 instruktører.

Fungere

Spinner-cykler er specialdesignede stationære cykler med en række funktioner. Cyklerne kan indstilles til at passe til enhver deltager ved at ændre sadlenhøjde og styrestilling, har generelt indbyggede pulsmonitorer i styrene og vægtede flyhjul, som kan simulere effekten af ​​at klatre på en cykel ved at reducere trægheden i hver pedalslag. Brugere kan kontrollere sværhedsgraden af ​​deres træning med en indbygget computer, der styrer svinghjulet, eller de kan få computeren til at justere automatisk til et valgt hjertefrekvensniveau.

Fordele

En 40 minutters spindingsklasse kan forbrænde 400-600 kalorier og virker et bredt udvalg af muskelgrupper. Ifølge Edmund Burke, Ph.D. og den tidligere amerikanske olympiske cykelcoach, der er arbejdet med muskelgrupperne, omfatter: latissimus dorsi, spinal erektorer, gluteus maximus, hamstrings, gastrocnemius / soleus, quadriceps, triceps, biceps og spectoralis major / minor. Spinning tilbyder en ægte helkrops træning.

Ekspertindsigt

Dr. Edmund Burke har det her at sige om Spinning-programmer: "Spinning-programmet er et glimrende supplement til min cykelcyklus, fordi det præcist replikerer cyklens følelse - fra passformen, modstandstypen af ​​pedaling og bevægelse ind og ud af sadlen. Jeg har anbefalet det til de elite-niveau cyklister, som jeg arbejder med på US National Team som et supplement til deres off-season ride, det giver dem et samlet sind og kropsuddannelse program. "

Del:
Kommentarer