Hvad er en Scotch Doubles Turnering?

Hvad er en Scotch Doubles Turnering?

Scotch Doubles refererer til en type dobbelt billardspil, hvor to hold af to konkurrerer mod hinanden. En Scotch Doubles Tournament placerer hold i en turneringskonsol, der i sidste ende indsnævrer konkurrencen til en sidste kamp.

Scotch Doubles

I Scotch Doubles spiller spiller holdkammerater rotere skud. I regelmæssigt spil tager en holdkammerat et skud; hvis man savner det andet hold tager et skud. Så skyder den anden spiller på første hold næste gang. Hvis en holdkammerat lommer en bold, tager hans holdkammerat det næste skud i indgangen. Partnere fortsætter med at handle så længe, ​​indtil en af ​​dem savner, og modstanderne tager bordet.

Turneringsafspilning

I turneringsspillet indgår hold enten i tilfældigt eller gennem et rangordningssystem. Vinderen af ​​hvert spil fortsætter til næste runde af turneringen, indtil de sidste to hold er tilbage til at spille hinanden, hvilket afgør championens turnering.

Scotch Doubles i andre sportsgrene

Skønt Scotch Doubles er mest kendt som en billard term, kan organisationen af ​​spillere og sving henvises til andre sportsgrene, såsom bowling. Udtrykket Scotch Doubles refererer kun til den måde, hvorpå spil og spillere er organiseret.

Del:
Kommentarer