Hvad er en Muscle Tear?

Hvad er en Muscle Tear?

Hvis du nogensinde har været involveret i en sport, har du højst sandsynligt hørt din træner fortælle dig ikke at trække en muskel. Dette er faktisk godt råd til nogen, selv når du ikke er meget fysisk aktiv.

Identifikation

En muskelspredning beskrives mere korrekt som en muskelbelastning, hvilket betyder, at fibre i en muskel i kroppen er overstretched, hvilket resulterer i alvorlig skade. I de mere akutte tilfælde kan denne stamme forårsage brud på kapillærerne og blødningen i musklen. Denne type skader opstår normalt hos folk, der deltager i en fysisk sport, men er ikke eksklusiv for de enkelte. Du kan lide af muskelbelastning (eller muskelspredning) fra ekstreme eller unødvendige fysiske aktiviteter, en uheldig opvarmning forud for disse aktiviteter eller simpelthen mangel på fleksibilitet og konditionering, der er nødvendig for den sport eller fitnessregime du deltager i.

effekter

Når du lider af muskelspredning eller belastning, oplever du en ubestridelig mængde smerte og ubehag i det specifikke område af skade (den bedste og mest oplagte indikation), men du vil sandsynligvis støde på en vis mængde vanskeligheder med at flytte den skadede vedhæng. Nogle gange finder du en hævelse og misfarvning eller endda blå mærkning af huden. I nogle meget alvorlige tilfælde kan du også høre en pusende støj i samme øjeblik du føler tårens stik.

Fungere

Hvis du tåler en tåre i muskelens fibre, skal du straks stoppe, hvad du laver, løfte det skadede område og anvende is. Anvend aldrig isen direkte på huden. Placer isen i en plastikpose og pak med et tyndt håndklæde. Lad kulden pakke på den revne muskel i ikke mere end 15 minutter, da dette kan forværre skaden. En god tommelfingerregel er at anvende isen til musklen en gang hver time på skadedagen, og derefter hver tredje time hver dag efterfølgende. Når smerten falder (giv dig selv nogle gode hviledage), kan du begynde at arbejde musklerne igen, men sørg for at tage en aktivitet langsomt og med omhu.

Advarsel

Det er tilrådeligt at konsultere din familie læge, når du oplever en muskelspredning, især i tilfælde af blødning og immobilitet af den pågældende muskel. Selv i milde skader bør du kontakte en læge, hvis smerten stadig er til stede og mærkbar efter et par uger.

typer

Der er visse typer af tårer (mere specifikt stammer), der går ud over at definere skadeområdet. De fleste læger følger en grundlæggende graderingsstruktur ved diagnosticering af deres patienter, der løber fra en grad I til grad III. Den første klasse påvirker et begrænset antal fibre i musklen og er normalt ledsaget af en temmelig mild ømhed og intet fald i styrke. Den anden klasse ser en stigning i tåre og strækning af fibrene med en mere akut smerte ledsaget af hævelse eller blå mærker og en lille reduktion i styrke. Den tredje klasse er den mest alvorlige og mest alvorlige af muskeltårene. Denne type diagnose betyder normalt, at du faktisk har revet musklerne i to eller senen er adskilt fra musklen. Du vil lide af en betydelig smerte, der ledsages af blå mærker eller misfarvning og hævelse. Ofte vil du endda se en bule i den appendage, der led tåren.

Overvejelser

For at beskytte dig selv mod muskelspred skal du sørge for at træne og konditionere kroppen for den specifikke sport eller aktivitet. Dette vil ikke kun øge din fleksibilitet og styrke til din valgte sport, men også gøre dine muskler mere modstandsdygtige og tilpasselige til øvelsen. Sørg for at strække tilstrækkeligt før og efter træning eller sport.

Del:
Kommentarer