Hvad er en fodboldmanagers pligter?

Hvad er en fodboldmanagers pligter?

Mange fodboldbaner overdrager deres holdledere pligterne til at hjælpe med at fuldføre, vedligeholde og organisere de nødvendige opgaver i planlægning, papirarbejde og kommunikation for at give coacherne god tid til at fokusere på coaching af spillerne. Fodboldforvaltere har mange pligter, men disse opgaver varierer fra hold til hold.

papirarbejde

En pligt til en fodboldholdschef er at færdiggøre og indsende alle nødvendige papirarbejde til klubben. Nogle af de nødvendige papirer omfatter individuelle spillerregistreringsskemaer, registrering af trænere, holdapplikationer, indsamling af gebyrer og bestilling af teamuniformer.

Ă…ben kommunikation

Et andet vigtigt aspekt af en holdleder er at holde kommunikationslinjerne åbne mellem spillere, forældre og trænere. Det betyder, at du kontrollerer e-mails og telefonbeskeder konstant og reagerer hurtigt. Nogle hold vælger at have teamsider udviklet som et kommunikationsmiddel, mens andre bruger skriftlige dokumenter, e-mail-systemet eller telefonopkald; men uanset hvilket kommunikationssystem der anvendes, opretholder holdlederne normalt dette system.

Vedligeholdelse af vigtige dokumenter

Fodbold er en sport, der kræver, at alle spillere har spillerkort, der indeholder vigtige oplysninger; og uden kortet kan spillerne ikke spille i planlagte arrangementer. Hvert spillerens paskort har spillerens registreringsnummer, fødselsdato, klubnavn, holdnavn, aldersgruppe og et foto-id. Mange klubber kræver, at disse kort skal lamineres. Lederen skal bruge disse kort til rådighed for dommerens inspektion ved hvert spil og turnering.

Turneringskrav

Mange teamledere vil gennemføre alle de nødvendige applikationer og indsende alle de nødvendige dokumenter for at tilmelde sig til turneringer. Da mange turneringer kræver kopier af fødselsattester og spillerkortkortnumre for alle spillere, vil ledere få en fil med alle disse oplysninger til rådighed. Nogle teamledere vil også bruge tid på at finde og reservere hotelværelser for hold at bo i, mens de rejser til en out-of-town turnering.

Teamfinances

Nogle hold er forpligtet til at have økonomisk støtte til at betale dommere, turneringsgebyrer, trænere, feltudlejning og meget mere. Mange teamledere vil overvåge disse finansielle konti, der er oprettet for holdene og oprette holdbudgetter for at informere alle involverede parter om de finansielle behov. Ledere skal være organiseret nok til at holde nøjagtige finansielle logfiler og betale økonomiske forpligtelser rettidigt.

Del:
Kommentarer