Hvad er diameteren af ​​en diskussionsring?

Hvad er diameteren af ​​en diskussionsring?

Discus er blandt de mange feltbegivenheder i dagens spor. Arrangementet kan spores til græsk og romertiden og har været en del af den moderne Olympiad siden 1896. Throwers står i en ring og kaster diskusen så langt som muligt. Enhver kasteren, der træder udenfor ringen under konkurrencen, er skyldig i et uheldigt, og hans kast er diskvalificeret.

Størrelsen af ​​en diskusring

Diameteren af ​​en diskusring er 2,5 meter eller 8 fod 2 1/2 inches. Overfladen af ​​diskusringen ifølge USATF-forskrifterne bør være lavet af forsænket beton, asfalt, syntetisk materiale eller træ. Der skal også være en kant omkring den forsænkede del af cirklen, der er skabt af jern eller stål for at forstærke cirkelkanterne.

For at ledsage diskusringen skal sektorer zoner oprettes og tydeligt markere den zone, hvor diskuserne skal kastes - kaste uden for denne sektor ville resultere i et sektionsfejl, for hvilket kastet ikke vil blive talt i konkurrence. Sektoren skal markeres med linjer og oprette en sektor på 34,92 grader fra diskusringens centrum.

Discus-ringens funktion

Diskusringens diameter er ikke blot at skabe lige vilkår for alle konkurrenter, men også give plads til konkurrenterne til at kaste diskusen i regulering til mange forskellige typer kasterstile, herunder den fulde spin i den sydafrikanske stil og den enkelt stående kast.

Diskusringen er lavet af beton eller lignende materiale til nem vedligeholdelse og mindre chancer for skader fra konkurrenterne.

Sådan laver du en provisorisk diskussion

Mange kaster har måske ikke adgang til en diskuscirkel af deres egen og skal improvisere og bruge et reb, et negle og en sprøjtebeholder for at kunne fungere korrekt. For at oprette en diskus cirkel med de korrekte specifikationer skal du have et reb på 48,25 inches fastgjort til et søm eller en stav midt i det område, du har markeret for at oprette din diskusring. Kør spidsen ind i jorden og cirkuler området, mens du holder på rebet og sprøjter rundt omkredsen, du opretter, mens du går rundt om diskuskirkens kant.

Advarsler for oprettelse af en midlertidig diskusring

Efter at have skabt den midlertidige diskus cirkel, opret en slags bur eller netting for at holde tilskuere eller trænere fra at blive såret, mens de hjælper dig med din form.

Mens diskus er en kaste begivenhed, bruger mange konkurrenter et fuldt krop, som hvis discusen slippes for tidligt, kan alvorligt skader dem, der deltager i arrangementet.

Også, hvis den midlertidige cirkel er lavet på græs eller beton uden de øvrige specifikationer, kan den ikke anvendes i konkurrence i henhold til USATF-forskrifter.

Afslutningsvis.

Hvad har vi lært? Vi lærte, at en diskusring har en diameter på 2,5m / 8ft 2 1 / 2in, at den sektor, som du skal kaste diskus i, er 34,92 grader, og at hvis du laver en provisorisk (eller fuldt funktionsdygtig) diskuspit, skal du sørge for du har et bur eller netting rundt om det for at holde tilskuere og embedsmænd trygge på møder.

Del:
Kommentarer