Hvad er den rigtige højde for en hastighedspose?

Hvad er den rigtige højde for en hastighedspose?

Boksning er blevet populært som et middel til at holde sig i form, men mange af nøgleelementerne i træningen er meget effektive. Nogle gange er boksning ikke godt for folk, som enten har skader eller er udsatte for skade. En del af den klassiske bokse træning er dog lav indflydelse - speed bag. Dette gør den rigtige brug af hastighedsposen, herunder hvilken højde den skal justeres til, hvad enhver nybegynder bokser burde vide.

Identifikation

Hastighedsposen (eller hastighedskuglen) er en lille ovoidformet luftfyldt bold. Det er hængt fra en platform ved hjælp af en svingende pivot.

Funktioner

Hastigheden tasken er beregnet til at blive slået let og gentagne gange af en bokser. Det vender tilbage mod platformen og tilbage mod boxeren efter hver strejke.

Fordele

Korrekt brug af hastighedstasken er beregnet til at træne boxeren for at holde hænderne op, forbedre hånd-til-øje-koordinering, opbygge håndhastighed, og når man bevæger sig rundt, bliver platformen kastet i rutinen, om at skifte vægt, mens man rammer på farten.

Fungere

Hastigheden tasken er beregnet til at blive ramt i rytmiske, cirkulære bevægelser fra en høj vagt position. Ideelt set bør knytnækken komme ned midt i den nedadgående hældning af posen. Afhængigt af posens størrelse skal dette være på linje med området mellem din hage og dine øjne. Hænderne skal så vende tilbage til den høje vagtposition. Derfor bør posen platformen justeres til denne højde.

Advarsel

Selvom hastighedsposen er en lys, luftfyldt enhed, kan den gentagne slående bevægelse stadig være skadelig for hænderne. I det mindste bør håndbøjninger bæres under træning på fartbagsen.

Overvejelser

Speed ​​bag platforme, der ofte findes i boksning gymnastik er justerbare. Det samme gælder for et hjem gymnastiksal boxing oprettet med flere, indbyggede stationer. Der er dog mange billige kits, der simpelthen boltes til væggen og ikke kan justeres. Hvis en af ​​disse er købt, skal der tages omhyggelige målinger inden installationen, og åbenbart vil brugen af ​​platformen være begrænset til den primære bruger.

Del:
Kommentarer