Hvad er den nemmeste måde at slippe af med kropsfedt naturligt?

Hvad er den nemmeste måde at slippe af med kropsfedt naturligt?

Amerikanerne har helt sikkert svært ved at kæmpe over bølgen. Mens mange kostvaner og produkter lover hurtigt, let fedtforbrænding, er den bedste måde at opretholde vægttab på at tabe det langsomt. Lav en negativ kaloriebalance ved at spise mindre og få mere aktivitet. Rådfør dig med din læge, før du starter vægttabsplanen.

Alt om kalorier

Når du forsøger at tabe fedt, skal din motto være langsom og stabil. Hvis du taber for hurtigt, mere end 2 pund om ugen, kan du miste muskel og vand i stedet for fedt, ifølge FamilyDoctor.org.

Et pund fedt indeholder ca. 3.500 kalorier, så ** at skabe et dagligt kalorieunderskud på 500 kalorier til 1.000 kalorier kan hjælpe dig med at tabe 1 pund til 2 pounds uønsket fedt om ugen.

Brug af en kombination af kost og motion kan gøre det lettere for dig at tabe vægten og gøre kalorieindholdet mere håndterbart. For eksempel, for et daglig underskud på 500 kalorier, begrænse dit indtag med 250 kalorier og forbrænde 250 kalorier gennem aktivitet.

Fat-Loss Eating Tips

Du behøver ikke at spise specielle fødevarer for at tabe fedt. Faktisk hjælper du med at fylde din kost med hele fødevarer, såsom frugt og grøntsager, din appetit, samtidig med at dit kalorieindtag bliver lavt. Andre lav-kalde, næringsrige fødevarer omfatter hele korn; magre proteiner som hvidkød fjerkræ, skaldyr og bønner; og fedtfattig eller fedtfri mælk.

Opdel dine fødevarer i tre måltider og en snack og spiser omtrent samme mængde mad ved hvert måltid. Fyldning halvdelen af ​​din plade med frugt og grøntsager, en fjerdedel med fuldkorn og en fjerdedel med magre proteiner kan hjælpe dig med at maksimere din ernæringsindtagelse, mens du begrænser kalorierne.

Vand og grøn te

Mens kost og motion er hjørnestenene til vægttab, kan drikkevand og grøn te hjælpe med i din indsats. drinking 2 kopper vand før hver af dine kalorier måltider kan hjælpe dig med at spise færre kalorier og hjælpe dig med at tabe mere fedt, ifølge en undersøgelse udgivet i 2011 i fedme.

Derudover kan catechinerne i grøn te også hjælpe dig med at tabe en lille mængde af vægt, ifølge en 2009 undersøgelse undersøgelse offentliggjort i International Journal of Obesity. University of Maryland Medical Center foreslår drikker 2 til 3 kopper grøn te om dagen til at øge dit catechin indtag.

Få nok søvn

Sørg for at få den anbefalede syv til ni timers søvn en nat kan også hjælpe dig med at tabe fedtet.

Ikke nok søvn kan øge hormoner, der gør dig sulten, ifølge Harvard School of Public Health. Skimping i din søvn øger også antallet af ældre spiser, hvilket kan få dig til at spise mere og kan også føre til dårlige valgmuligheder, rapporterer HSPH.

Kom i gang

Og selvfølgelig hjælper brændende ekstra kalorier gennem motion også dig med at tabe fedtet. Centrene for sygdomsbekæmpelse og forebyggelse anbefaler 150 minutter moderat intens aerob aktivitet i ugen og to eller flere dage med muskelforstærkende aktivitet.

Det går i stykker i 30 minutter med moderat intens aktivitet, som f.eks. Hurtig gang eller skubbe en plæneklipper, fem dage om ugen.

Muskelforstærkende aktivitet omfatter øvelser som situps, pushups og squats. Formålet med at arbejde hver af de store muskelgrupper - arme, ben, abs, bryst, skuldre og hofter - på hver af dine muskelbyggede dage.

Del:
Kommentarer