Hvad er den bedste måde at beregne vægttab i konkurrence?

Hvad er den bedste måde at beregne vægttab i konkurrence?

At finde en rimelig måde at beregne vægttab i en konkurrence kan være en udfordring, fordi der er så mange forskellige måder at måle det på. De med større vægt at tabe kan se pundfaldet hurtigere, hvilket betyder, at tungere mennesker har en uretfærdig fordel. Når man overvejer de forskellige metoder til at måle vægttab, træffe en beslutning baseret på deltagerne i konkurrencen.

Pund tabt

Hvis alle har en tilsvarende mængde vægt at tabe, dømmer konkurrencen baseret på tabt pund er en nem måde at sammenligne indsatsen med. Måle enkeltpersonens startvægt og mål derefter igen hver uge. I slutningen af ​​konkurrencen vinder den, der har mistet de fleste pund, konkurrencen. Mens denne metode er den nemmeste, er ulempen, at det ikke tæller for muskelforstærkning, hvilket kunne udligne nogle af de tabte pounds. For eksempel kan nogen tabe fem pund fedt, men få tre pund muskel, hvilket kun resulterer i et vægttab på to pund på skalaen.

Kropsfedt tabt

Kropsfedtprocent er en mere præcis måde at dømme vægttab på, fordi det inkorporerer både fedt tab og muskel gevinst. Den nemmeste måde at måle dette i en vægttab konkurrence er at bruge en skala, der måler kropsfedt. Du kan også måle kropsfedt ved hjælp af hudkaliper, selv om der er meget plads til menneskelig fejl med denne metode.

Målinger af kropsfedtprocent varierer afhængigt af mængden af ​​vand en person har i hendes krop, så sørg for at måle på samme tid hver uge for at få de mest præcise resultater.

Pund som en procentdel af kropsvægt

Når vægttabkonkurrence deltagerne kommer fra meget forskellige udgangspunkter - for eksempel hvis en person skal tabe 100 pund og en anden kun skal tabe 30 - en rimelig måde at måle vægttab på er at beregne vægten tabt som en Andelen af ​​personens kropsvægt.

For eksempel, hvis en person vejer 250 pund og taber tre pund om en uge, er procentdelen af ​​kropsvægt tabt 1,2 procent. Nogen der vejer 175 pounds og tabt tre pund i en uge tabte 1,7 procent af sin kropsvægt. Selvom de to mennesker tabte det samme antal pund, ville den anden person være vinderen, fordi hun tabte en større procentdel af sin kropsvægt.

Del:
Kommentarer