Hvad er de bedste fitnessmaskiner til quads og hamstrings?

Hvad er de bedste fitnessmaskiner til quads og hamstrings?

Quads og hamstrings er de store muskelgrupper i overbenet og er to af de stærkeste grupper i menneskekroppen. Brug af frie vægte til at udøve de øvre ben kan være en besværlig proces, da det kan tage lang tid at lægge barbells med en tilstrækkelig vægt og visse elevatorer kan kræve spotters. Brug af maskiner til at udøve benene er et effektivt og sikkert alternativ til brug af frie vægte.

Quad Machines

En af de mest effektive maskiner til træning af quads er smidsmaskinen. Smedemaskinen består af et metal spor med en skivehæng, der er ophængt i sporet og kan kun bevæge sig lige op og ned. Barbell kan læsses med standard vægtplader og kan bruges til at udføre squats, men der kræves ingen spotter, da løfteren kan låse vægten til enhver tid ved at dreje baren.

En anden nyttig quad-maskine er benpressemaskinen. Benpressemaskiner findes i flere forskellige former, men i sit hjerte består det af et sæde med håndtag på begge sider og en platform for fødderne at hvile og trykke mod. Platformen kan vægtes ned af en vægtstabel, eller i nogle tilfælde skal standardvægtplader lastes på maskinen for at give modstand.

Quad extension maskine er en anden populær fitness maskine. Denne maskine består af et sæde med et par pads af anklerne, som du krog fødderne bagpå, og så strækker du bare dine ben, indtil dine knæ er lige imod modstanden, som puderne giver.

Hamstring Machines

Smedemaskinen fordobles som en effektiv hamstring træning, da squats involverer hamstrings og glutes ud over quads.

Måske er den mest effektive hamstring maskine benkrummemaskinen. En benkrummemaskine er stort set modsat af en quad forlængelsesmaskine. Benene begynder lige ved knæet og hæle er placeret på pude med modstand, og derefter knæet er lukket mod modstanden. Nogle hamstring krølle maskiner giver løfteren mulighed for at lægge sig ned under øvelsen, mens andre udføres mens du sidder eller står. Uanset kroppens position vil bevægelsen af ​​benet selv være det samme.

Cardio Maskiner

Bortset fra maskiner designet specielt til at målrette musklerne i de øverste ben for at opbygge muskelton eller råstyrke, er der flere populære cardio workout-maskiner, der kan forbedre overordnet ben-fitness, mens du arbejder med hjertet og brændende kalorier. Løbebånd og elliptiske maskiner er gode maskiner til brænding af kalorier, mens du arbejder på benene. Stationære cykler er også nyttige til at fokusere på udholdenhed, hvilket typisk ikke øger hjertefrekvensen så meget som at køre.

Del:
Kommentarer