Hvad er cykelpedaler fremstillet af?

Hvad er cykelpedaler fremstillet af?

Moderne cykelpedaler er lavet af mange forskellige materialer. Sammensætningen af ​​den pedal du vælger skal svare til dit behov. Hvis du er en afslappet rytter, vil en almindelig metal- og plastplatformpedal være fint. Hvis du planlægger at køre eller lave hurtige klubture og århundreder, kan en klapfri pedal i holdbare lette materialer være det, du har brug for.

Historie

Pedaler blev først knyttet til cykler i 1860'erne. I 1980'erne blev de første clipless sorter opfundet, som fastgøres til rytterens sko.

typer

Mindre dyre cykler har pedaler, der normalt er lavet af almindelige metaller som stål og aluminium og / eller plast. Dyre racercykler har normalt klemløse pedaler fremstillet af titanium, høj kvalitet aluminium og / eller carbon fiber.

Fungere

De dyrere materialer som kulfiber og titanium er lettere og stærkere end deres billigere kolleger. Disse materialer anvendes til high-end cykelpedaler.

Overvejelser

Den uformelle rytter behøver ikke at investere i en high-end pedal lavet af dyre materialer. Der er mange clipless og platform pedaler lavet af billigere materialer, der vil fungere fint.

Fordele

Hvis du planlægger at køre, kan en pedal fremstillet af carbon fiber, titanium eller andre premium materialer være bekostning for dig.

Del:
Kommentarer