Hvad er brystkrænkelse?

Hvad er brystkrænkelse?

Brystbelastning er akkumuleringen af ​​overskydende væske og slim i lungerne. En person, der lider af brystbelastning, kan opleve hoste, brystsmerter og vejrtrækningsbesvær. Alvorlig brystbelastning er hørbar og kan høres som et knitrende i brystet. Brystbelastning kan skyldes post-nasal dryp, bronkitis eller lungebetændelse. Behandling kan kræve receptpligtig medicin, over-the-counter medicin og hjemme retsmidler.

Postnasal Drip

Postnasal dryp er en ophobning af slim i bihulerne, som drypper ind i ryggen af ​​halsen. Hvis slim ikke resulterer i en produktiv hoste, kan slimmet glide ned i lungerne og forårsage trængsel i brystet. At tage en over-the-counter ekspektorant bør lindre brystet overbelastning ved at forårsage slim bliver tynd og lettere at hoste op. Da postnasal dryp ofte skyldes allergier, bør allergi medicin forhindre fremtidige brystbelastninger.

bronkitis

Bronchitis er en betændelse i foringen af ​​bronchiale rør. Bronkitis er enten forårsaget af kold virus eller ved bakteriel respiratorisk infektion. Det primære symptom på bronkitis er brystet overbelastning med en hoste, der producerer grønt sputum. Bakteriel bronkitis kan behandles med foreskrevne antibiotika, og brystbelastning bør rydde op i to til fem dage. Viral bronkitis kan ikke behandles med antibiotika, og brystbelastningen skal behandles symptomatisk.

Lungebetændelse

Lungebetændelse er en betændelse i lungerne forårsaget af bakteriel, viral eller svampeinfektion. Symptomer på lungebetændelse kan efterligne en alvorlig influenza med feber, smerter, nedsat appetit og brystetbelastning. Alvorlig smerte ved hoste kan være en komplikation af lungebetændelse. Lungebetændelse vil forårsage en hoste, der producerer sputum og i alvorlige tilfælde blod. En lungebetændelsesdiagnose kan kun laves af en læge gennem bryst røntgen. Som bronkitis kan bakteriel lungebetændelse behandles med antibiotika. Svampe lungebetændelse bør behandles med svampe medicin. Viral lungebetændelse kan imidlertid ikke behandles med antibiotika og skal have lov til at løbe med behandling af symptomer.

Medicinsk behandling af brystkongestion

Når du besøger din læge, vil dine iltniveauer blive vurderet. Hvis dit blod bærer mindre end 95 procent ilt, kan du blive indlagt til behandling. Hvis dit iltniveau i blodet er godt, kan du behandle dig selv hjemme. Målet med behandling af brystbelastning, uanset årsagen, er at udtømme slimmet, så det let kan hostes op. Der er to store medicin, der kan hjælpe med at opnå dette.

Hosteforkalkningsmidler tynder mucuset, så det er lettere at hoste op. Hvis du køber din egen, skal du sørge for at købe en ekspektorant i modsætning til en suppressant. Suppressanter er til tørre hoste uden trængsel i brystet.

Din læge kan ordinere en albuterolinhalator. Albuterol er en bronchial dilator. Udtynding af bronchiale rør vil tillade mere luft at komme ind i lungerne. Dette er især nyttigt for lungebetændelsen lidelse, da det vil gøre vejrtrækning mindre smertefuldt.

Hjemmebehandling

Hvis lægen beslutter at indlæggelse ikke er nødvendig, kan du blive sendt hjem med nogle få recept og bedt om at vende tilbage, hvis symptomerne forværres. Der er tre hjemmebehandlinger, der hurtigt giver hjælp.

Hydrater din krop. Hvis du drikker masser af klart væske, vil det hjælpe med at tynde slimet og holde dig hydreret gennem din sygdom.

Brug en kølig tåge luftfugter. Brug destilleret vand i en kølig tåge luftfugter så meget som muligt. Den kolde tåge vil holde dine luftveje tørre ud og holde din slim tynd.

Sov med ryggen forsynet. Sove i en ret opretstående position hjælper dig med at få ilt lettere. Liggende på ryggen vil få slimmet til at slå sig ned bag på lungerne, hvor du har mindre muskelkontrol.

Del:
Kommentarer