Hvad er Black Mold Symptoms?

Hvad er Black Mold Symptoms?

At have sort skimmel i et hus kan skade en persons sundhed. Sort skimmel producerer mykotoksiner, som er flygtige organiske forbindelser.

Hvordan Black Mold Forms

Sort form dannes ofte på grund af fugt eller fugt på overfladen. Disse overflader kan omfatte vægge, tøj, møbler eller endda metal. Sort form kan være forårsaget af et lækker rør, hvis dråber har skabt en fugtig overflade på indersiden af ​​en væg.

Mindre symptomer pĂĄ sort form

Mindre symptomer på sort skimmel omfatter hvæsen, hovedpine, hoste, røde øjne, udslæt og elveblest, astma, sløvhed, svimmelhed, manglende koncentration og allergiske reaktioner. Disse symptomer fremstilles ofte af kroppens øjeblikkelige reaktion på mykotoksinerne produceret af de sorte skimmelsporer. Symptomer vil normalt begynde at svække, når en person er flyttet ind i et område uden sort skimmel.

Største symptomer på Black Mold

Hvis en person har langvarig udsættelse for sort skimmel, kan der opstå alvorlige problemer. Større symptomer på sort skimmel omfatter hukommelsestab, uregelmæssigt blodtryk, beskadiget fordøjelse og åndedrætssystemer, urinvejsinfektioner, smerter i indre organer, infertilitet og forskellige andre neurologiske problemer. Hvis en person oplever nogen af ​​disse problemer, skal han straks søge læge og tage de nødvendige skridt for at slippe hjemmet for sort skimmel.

Tegn pĂĄ Black Mold Growth

Sort skimmel fremstår som sorte pletter på væggen og vil endda skabe gule eller brune pletter. Desuden har sort skimmel en mærkelig lugt, der ofte beskrives som "muggen" eller "mild". Selvom disse tegn ikke er til stede, hvis en person begynder at opleve en allergisk reaktion eller har respiratorisk reaktion, så kan sort skimmel være til stede.

Sådan forhindres væksten af ​​sort form

Det er nemt for folk at forhindre væksten af ​​sort skimmel i deres hjem. Vedligeholdelse af rigtige fugtighedsniveauer i hjemmet er den bedste måde at forhindre skimmelvækst på. Fastgørende lækager hurtigt vil også sikre, at fugt ikke akkumuleres på overflader, der er i stand til at holde sort skimmel. Luftrensere kan også rense luften og ødelægge skimmelsporer.

Del:
Kommentarer