Hvad er Biafine?

Hvad er Biafine?

Biafine er en aktuelt ikke-steroid medication til rådighed i USA til behandling af forbrændinger, sår og irritationer. De kliniske fordele ved Biafine til stimulering af alle faser af sårheling er blevet undersøgt i USA inden godkendelse af amerikanske Food and Drug Administration i 2006, og disse fordele understreger arven af ​​produktets brug i Frankrig i over 25 år. Biafine indeholder giftige ingredienser i en urtebase og dets anvendelse omfatter sårbehandling, supplerende strålingsbehandling, forbrændingsforbindelser, efterbehandling til kosmetiske og plastikkirurgiske og dermatologiske behandlinger (såsom solskoldning).

Betydning

Biafine er fremstillet af Laboratoire Medix i Frankrig og distribueret af Ortho Dermatology (OrthoNeutrogena) i USA som en recept aktuelt for sår og forbrændinger. Biafine er blevet brugt i Frankrig i mere end 25 år, og det indeholder ikke-giftige og naturlægemidler. Det blev godkendt i 2006 til receptpligtig brug i USA. Biafine hydrater hudvæv, tilsætter vand til helbredende væv, blødgør ar, fremmer kroppens antibakterielle aktivitet og reducerer forurening. Det er sikkert at bruge Biafine dagligt, som ved ændring af sårforbindelser.

Fungere

Biafine er en aktuelt vandbaseret emulsion, som trænger ind i huden for at hydrere det underliggende væv. Formuleringen er en blødgøring, som blødgør ardet og døde overfladiske væv ved penetration og hydrering for at fremme helbredelse. Biafine forbedrer autolytisk debridement, som er kroppens mekanisme til at eliminere dødt væv som led i helingsprocessen ved at øge makrofagrekruttering til sårstedet. En fugtig dressing og øget makrofagrekruttering til naturlig helbredelse reducerer behovet for at fjerne døde og arvede væv kirurgisk. Som en emulsion tilvejebringer Biafine også en barriere svarende til hydrogeler, som beskytter sårene mod yderligere bakteriel forurening.

Godkendte indikationer

Biafine bruges til behandling af forbrændinger, hudirritationer, overfladiske sår og tørhed. Dens popularitet i udlandet har været for sine hydratiserende egenskaber og effektivitet på solskoldet hud og skraber. Kliniske undersøgelser blev udført i USA for forbrændinger, sårheling og stråling.

Ifølge Biafine-pakken har FDA godkendt Biafine til brug i fuld tykkelse sår, tryksår og dermale sår (omfatter nedre benssår), overfladiske sår, første- og andengradsforbrændinger, solskoldning, dermal donor og graft site management, strålingsdermatitis og mindre slid.

Ansøgning

Ved behandling af sår og forbrænding indgår metoder til forbedring af vævsregenerering og minimering af infektion i helingsprocessen. Da autolytisk debridement er den foretrukne metode til fjernelse af døde og arrede væv, er der brug for fugtige dressinger og skal ændres dagligt. Biafine appliceres liberalt på huden og dækkes af en dressing, såsom gasbind. Forbindelsen ændres hver 24. time, med genanvendelse af Biafine.

effekter

Mens Biafine er en emulsion, er den ikke-komedogen, fordi den stimulerer vævsdebridering, hydratisering og regenerering. Det fremmer antibakteriel aktivitet. Indledende anvendelse kan frembringe en lille prikkende fornemmelse fra formuleringens penetrerende egenskaber. Biafine er blevet undersøgt i kliniske forsøg til brug efter plastik og kosmetisk kirurgi.

Kontraindikationer og advarsler

Biafine er kun til aktuel brug og bør ikke anvendes til blødende sår og udslæt på huden (især dem der er forårsaget af en allergisk reaktion). Alle sår, forbrændinger og irritationer skal rengøres inden påføring og bandage. Biafine er en receptpligtig medicin og bør anvendes som instrueret af en sundhedspersonale, især når den bruges som et supplement til strålebehandling og dermal transplantater. Biafine indeholder ingen solcreme, fordi den anvendes efter længerevarende solbeskyttelse.

Del:
Kommentarer