Hvad er behandlingerne for moldsporer i lungerne?

Hvad er behandlingerne for moldsporer i lungerne?

Behandling af skimmelsporer i lungerne kræver typisk en ventetidstilstand, fordi tilstanden forsvinder alene. Men hvis det ikke går væk kan du undergå behandling.

Betydning

Aspergillose - en infektion, vækst eller allergisk reaktion på grund af Aspergillus-svampen - forekommer hos personer med svækkede immunsystemer, der inhalerer mavesporer i deres lunger.

typer

Et mildt tilfælde af aspergillose er en allergisk reaktion. En alvorlig sag med mavesporer i lungen er kendt som invasiv aspergillose.

Anti astma medicin

For at behandle allergisk bronchopulmonal aspergillose vil din læge ordinere anti-astmamedicin, såsom kortikosteroider. Orale kortikosteroider, der gives i høje doser i første omgang, åbner dine luftveje og giver dig mulighed for at hoste ud af formsporerne.

Antifungal Medicin

Til invasiv lungespergillose eller forme, der har invaderet lungerne og spredt sig til dine andre organer, vil du modtage svampedræbende medicin i flere uger. Disse lægemidler, som f.eks. Amphotericin B og voriconazol, vil fjerne moldsporer i lungerne og resten af ​​din krop.

Kirurgi

Hvis du venter og det værste tilfælde opstår - blødning i lungerne - operation er en mulighed. Din læge vil kirurgisk fjerne moldsporer eller svampebugler fra lungerne.

Del:
Kommentarer