Hvad er behandlingerne for høje TSH-niveauer?

Hvad er behandlingerne for høje TSH-niveauer?

Forhøjede TSH niveauer, mere almindeligt kendt som hypertyreose, er en tilstand, der vides at forekomme langt oftere hos kvinder end mænd (ca. 10 gange mere sandsynligt). Som sådan er der en række effektive og langvarige behandlinger, der er tilgængelige.

Radioaktivt jod

Dette er et mundtligt middel, der vil medføre reduktion af skjoldbruskkirtlenes størrelse selv. Når dette sker, lindres symptomerne på hypertyreose ofte. Lejlighedsvis kræves støttende medicin på grund af hormonel reduktion.

Anti-thyroid medicin

Lægemidlet Tapazol er den mest almindelige receptpligtige lægemiddelbehandling. Det er et andet middel til at forhindre skjoldbruskkirtlen i sig selv af overproducerende hormoner. Selv om denne behandling kan medføre ønskede resultater, har det været kendt at forårsage betydelige leverskader.

Betablokkere

Mens betablokkere ikke medfører en ændring i produktionen af ​​skjoldbruskkirtelhormoner, vil de hjælpe med udbredelsen af ​​hjertebanken, som ofte forekommer med hypertyreose.

Kirurgisk Intervention

Udførelsen af ​​en thyroidektomi er som regel den sidste udvej til behandling, og er virkelig kun vendt til, hvis man ikke er i stand til at tolerere brugen af ​​receptpligtige eller naturlægemidler.

Holistisk Behandlingsmetoder

Ayurvediske eller østlige medicinmetoder har været kendt for at være effektive behandlingsmodaliteter. Mange udøvere lægger stor vægt på brugen af ​​havgrønne og peruvian Maca. Kolloid sølvbehandling er et andet holistisk middel, der også har været effektive.

Del:
Kommentarer