Hvad er behandlingerne for brystlidtsmerter?

Hvad er behandlingerne for brystlidtsmerter?

Anslået 50 procent af kvinderne oplever brystsmerter under en træning, ifølge en 2007 University of Portsmouth undersøgelse. Mest sandsynligt er denne brystsmerter et resultat af manglende støtte til brystene under kvindens træningsrutine. De ledbånd, der hjælper med at holde brysterne op, er Coopers ledbånd. Disse tynde bånd er sammenvævet ind i brystet, men de er ikke meget stærke. Det betyder at de er udsat for skade, hvis de ikke er behørigt omhyggelige. For de fleste kvinder er behandlinger for brystledsmerter imidlertid ikke-invasive og yderst effektive.

Gentagne skader

Kørsel kan medføre, at dine bryster bevæger sig både side om side såvel som op og ned. Denne gentagne bevægelse kan forårsage smerte i både kvinder med storbryst og småbryst. Brystets konstante bevægelse kan forårsage permanent strækning af Coopers ledbåndene, hvilket resulterer i smerte og i hængende bryster. Droberende bryster, der ikke understøttes ordentligt, kan også forårsage øvre ryg og nakkesmerter. Forebyggelse er den bedste kur mod ryg og nakke smerter som følge af hængende bryster. Brug af en passende monteret sportsbøjle giver den nødvendige støtte for at forhindre side til side bevægelse samt vertikal bevægelse af brysterne under en træning. Hvis du ikke allerede har brystledsmerter, vil en sportsbh hjælpe med at forhindre det. Hvis du har brystsmertsmerter, vil en sportsbjælke hjælpe med at lette smerten. Smerte medicin er en mulighed for at behandle bryst ligament smerte forårsaget af gentagne træning. En 2007 University of Portsmouth undersøgelse viser imidlertid, at smertestillende medicin kun var effektiv i 54 procent af kvinderne, og det forårsagede nogle bivirkninger. Den samme undersøgelse viste, at iført en sportsbør reduceret brystsmerter i 80 procent af kvinder uden bivirkninger. En regelmæssig sports massage er en anden effektiv behandlingsmulighed for at reducere smerter forårsaget af hængende bryster. Du kan også arbejde for at opretholde korrekt kropsholdning for at lette spændinger på dine skuldre og ryg forårsaget af hængende bryster.

Traumaskade

Når der er et slag på brystet, hvad enten resultatet af et fald eller en genstand er, kan Coopers ledbånd bære skade. Symptomer omfatter blå mærker og hævelse af brystet, som kan forårsage smerte. Anvendelse af ispakninger til området hjælper med at mindske hævelsen og smerten, hvis skaden er mindre. Men hvis hævelsen er alvorlig, eller hvis du ikke finder den nødhjælp, du har brug for, skal du muligvis se din læge. Nogle gange er det nødvendigt at aspirere (sug væsken ud af det skadede område med en nål) området for at mindske hævelsen. Hvis du deltager i sportsgrene, som f.eks. Softball, tennis eller kampsport, hvor det er muligt at opretholde et slag for dine bryster, overveje at bære en plastkuppet bh over din sportsbjæl for yderligere støtte og beskyttelse af dine Coopers ledbånd.

Del:
Kommentarer