Hvad er behandlinger for tænder med betydeligt benforløb?

Hvad er behandlinger for tænder med betydeligt benforløb?

Periodontale sygdomme, der ikke er behandlet, kan føre til signifikant alveolært knogletab omkring dine tænder. Mens der er nogle behandlinger for at stoppe knogletab, skal du sørge for at diskutere enhver handling, du planlægger at tage med en tandlæge.

Root Planing And Scaling

Rengøring af mellemrumene omkring tænderne ned til rødderne og fjernelse af plak og tartar kaldes rodplanering og skalering. Din tandlæge udfører denne procedure for at forsøge at stoppe yderligere knogletab og forbedre sundheden i dine tænder.

Pop en pille

Periostat (doxycyclin 20mg) er en pille oprettet af Alliance Pharmaceuticals, der kan tages for at hjælpe med at genoprette tandkød og reducere mellemrum mellem tænder og tandkød. Denne pille er taget i forbindelse med skalering og rodplanning og skal ordineres af din læge.

Holistisk Wellness

Ifølge Dr. Paul Gilbert begynder behandling af knogletab ved at søge pleje af en biologisk tandlæge, som vil forbedre din mundhygiejne. Du skal også begynde at tage kosttilskud som Acidophilus og D-vitamin for at forbedre dit immunsystem.

Tandimplantater

Hvis ekstraktion er nødvendig, efter fjernelse af tænderne, kan nye tænder blive implanteret. Ifølge Dr. Timothy Moore fra Grand Rapids Dental Implants bevarer implantaterne den alveolære knogle og vil føle sig mere som en naturlig tand.

Fremtidige behandlinger

En undersøgelse fra University of Michigan i 2008 fandt, at et humant vækstgen kaldet blodpladeafledt vækstfaktor (PDGF) direkte i tyggegummivæv i rotter resulterede i knoglevækst. Hvis undersøgelsesresultaterne kan bevises effektive for mennesker, kan dette give et andet værktøj til tandlægepersonale til at bruge til at hjælpe med at regenerere alveolære knogler og tænderødder.

Del:
Kommentarer