Hvad er årsagerne til skulderpine og rystelse af hånden?

Hvad er årsagerne til skulderpine og rystelse af hånden?

Skulder smerter eller ubehag ledsaget af ufrivillig rystning af hånden er en usædvanlig kombination af symptomer. Ifølge den informative hjemmeside The Spinal Columns kan det dog angive et neurologisk eller ortopædisk sundhedsproblem.

Beskrivelse

Den ufrivillige rystelse af hånden er medicinsk identificeret som en tremor. En tremor, som normalt forekommer i hånden, kan også forekomme i andre dele af kroppen (fødder, øje, hoved og endda stemmen). Ifølge Healthline er der tre typer af tremor: statisk, som forekommer under hvilemodus; kinetiske, der forekommer under forsætlig kropsbevægelse og posturale eller handlingstremorier, der opstår, mens du holder den berørte kropsdel ​​i en bestemt stilling eller bevægelse i længere tid (skrivning, skrivning).

Sandsynligvis årsager

Når man ledsager smerter i skulderen, er en "pinched" nerve en sandsynlighed. Skulder smerter i sig selv er et ortopædisk problem. Men når det ledsages af væsentlige tremor, betragtes nervekompression på grund af manglende blodgennemstrømning. Ifølge Spinalkolonnerne kan en knust nerve være et symptom på mere alvorlige problemer, såsom spondylitis, spondylose eller muskelspasmer. Høring af en læge i denne henseende anbefales stærkt. Tremor, der opstår i ro og ledsages af svaghed, hovedpine, unormal tunge bevægelse og muskelkontraktioner bør behandles som en nødsituation og straks rapporteres.

Stress, træthed og angst kan også forårsage tremor, selvom cigaretter og koffein er fremherskende forstadier, ifølge Healthline. Skælv, men ofte forbundet med ældre, er ikke aldersrelaterede. Uspecificerede tremor, der forstyrrer den daglige funktion, bør evalueres grundigt, da Parkinsons, multippel sklerose og slagtilfælde er almindeligt forbundet med rysten...

Diagnose

Blodprøver (CBC, bloddifferens, skjoldbruskkirtlen, glukose) samt en CT-scanning i hovedet, kranial MRT og urintest udføres typisk til diagnostiske formål. Til vurdering af skulderen kan der udføres en standard røntgenstråle og foreskrevet antiinflammatoriske midler.

Biomedicinsk behandling

Til behandling af rysten kan medicin ordineres afhængigt af diagnosen. Til behandling af nervekompression er øget blodgennemstrømning til det berørte område medicinsk ideelt, ligesom kirurgi for mere alvorlige tilfælde.

Homøopatisk behandling

Ifølge Mother Nature.Com foreslås også en homøopatisk tilgang til behandling af muskelspasmer til behandling af en klemt nerve, som "du kan få spasmer fra en knust nerve", informerer MN. I denne henseende foreslår Mother Nature at anvende fugtig varme og forbruge mere calcium og kalium, så man undgår højt sure fødevarer og simpelthen tager det let.

Del:
Kommentarer