Hvad er ĂĄrsagerne til nummenhed i venstre arm?

Hvad er ĂĄrsagerne til nummenhed i venstre arm?

Enhver følelse af følelsesløshed i venstre arm eller enhver ekstremitet for den sags skyld er en indikation på et neuralt problem. Nummen i armen kan også ledsages af prikken, følelsesløshed eller manglende mobilitet, hvoraf nogen bør vurderes og behandles af din læge for at mindske risikoen for komplikationer eller permanent skade. Tusindvis af forhold kan forårsage følelsesløshed i venstre arm, og forståelse af få af dem kan få personer til hurtigt at søge lægehjælp og rådgivning.

Pinched Nerve

En klemt nerve i nakke, ryg eller skulder kan forårsage en prikkende fornemmelse i venstre arm. Nummenhed er ofte forårsaget af pres på nerver, hvilket kan afbryde blodgennemstrømning, nervevejsbudskaber og nerveskader, der påvirker følelsen.

Brachial Plexus Skade

Brachial plexus er et bundt af nerver, der løber fra halsen gennem skulderen. En knækket, beskadiget eller skadet eller syg nerve i dette bundt kan påvirke enhver del af armen og hånden, hvilket forårsager følelsesløshed eller prikken, der kan være konstant og bankende og føles som stifter og nåle.

Broken Shoulder

En brud kan også forårsage følelsesløshed i venstre arm som følge af beskadigelse af nervevæv eller blodkar. Fraktur kan forekomme i kravebenet (kraveben), scapula (skulderblad), humerus (øvre armben) eller radius eller ulna (underarmben).

Perifere vaskulære problemer

Smalte blodkar i armen kan også skabe prikker eller følelsesløshed i nogen del af armen eller hånden. En væsentlig årsag til indsnævrede blodkar er resultatet af tilstoppede arterier forårsaget af højt kolesterol, hvilket skaber en opbygning af plak på arterievægge.

Perifere neurale problemer

En person, der er diagnosticeret med diabetes, parese eller andre tilstande, som påvirker nervevækst og udvikling, kan lide af ekstern nerveskader på ekstremiteterne.

Del:
Kommentarer