Hvad er aldersalderen for en NFL-afspiller?

Hvad er aldersalderen for en NFL-afspiller?

Professionel fodbold i NFL er en fysisk krævende sport. Derfor er der krav til at begrænse visse personers støtteberettigelse og forhindre nogen i en hvilken som helst alder at komme ind i NFL-udkastet.

Er der et alderskrav?

Der er ikke teknisk krav om alder at komme ind i NFL. NFL nævner aldrig en bestemt alder i sine regler og baserer berettigelse på andre faktorer.

Det virkelige krav er tid

Begrænsningen til at komme ind siger, at en spiller skal være mindst tre år fjernet fra slutningen af ​​gymnasiet, eller at han skal have gennemført mindst tre års kollegium.

Er der tre college sæsoner påkrævet?

For mange spillere resulterer dette i et mandat til at spille tre college fodboldsæsoner, men det er ikke altid tilfældet. Nogle spillere tager fri tid før de går ind på college eller spiller på private akademier eller forskellige ligaer.

Red Shirting

Derudover betyder handlingen med "rød skjorte" eller sidder en kollegespil i et helt år inden han spiller, så spillere er så ofte berettiget efter to sæsoner at spille.

Begrundelse for begrænsningerne

Hovedårsagen til NFLs begrænsninger er, at NFL er en meget intens og hård sport. Det kræver, at en persons krop er stærk og udviklet. Selv et overordnet atletisk barn kommer ud af gymnasiet vil ikke have den fuldt modne styrke, knogler og krop af et ældre individ.

Del:
Kommentarer