Hvad betyder det, hvis du laver opgaver og ikke føler det i din abs?

Hvad betyder det, hvis du laver opgaver og ikke føler det i din abs?

Situps har altid været go-to ab øvelsen. Præsidentens udfordring indeholder stadig situps som en del af sin fysiske konditionstest for børn og teenagere. Situps er imidlertid forældede, potentielt skadelige og måler ikke musklerne på maven gennem hele bevægelsesområdet. Hvis du ikke føler din abs arbejder, når du gør situps, er det måske ikke fordi du gør dem forkert, men snarere fordi du laver en forkert øvelse. Prøv at udføre crunches eller partial curl-ups i stedet.

Situps vs Crunches

Liggende på ryggen med knæene bøjede og dine fødder fladt på gulvet er startpositionen for situps og crunches. Crunches har imidlertid en meget mindre række bevægelser. Til situps skal du løfte din torso helt ud af gulvet. Din lænderyg skal ikke være i kontakt med gulvet øverst på bevægelsen. For at gøre crunches, udfør den første tredjedel af en situp. Løft dit hoved og skulderbladene ud af gulvet, men hold altid din lave ryg i kontakt med gulvet hele tiden.

Abdominal aktivitet

Spinalbøjning er, når du trækker dine ribben mod din bækkenben - dine taljenbuer og dine bageste runder. Mavemusklerne er de primære bevægelser for de første 30 til 45 grader af rygmarvsfleksion. Efter dette punkt overtager hoftebøjlerne bevægelsen. Hippe flexorer, eller iliopsoas muskler, fastgøres til rygsøjlen og strækker sig ned til bækkenbenet. Når du først løfter din lave ryg fra gulvet og sidder helt op, er du ikke målrettet mod dine abdominale muskler, men snarere dine hoftefleksorer, så du vil ikke føle øvelsen i din abs så meget. Situps involverer også høje aktivitetsniveauer i rectus femoris eller quadriceps, idet der tages endnu mere af belastningen væk fra maven.

Situp Kontraindikationer

På grund af inddragelsen af ​​hoftebøjlerne placerer situp øvelsen unødig belastning på den nedre rygsøjle. Når overforarbejdet, forkortes hoftefleksorerne og trækker på den nedre rygsøjle, hvilket forårsager rygsmerter og for højt tryk på lændehvirvelsesskiverne. Dette betyder, at situp øvelsen kan være kontraindiceret, hvis du har lavt rygproblemer eller smerte.

Crunches

For at føle dine abdominale muskler arbejde, udfør crunches på en langsom, kontrolleret måde. Træk ikke på nakken. Tryk på din lave ryg i gulvet og bøj i taljen og træk ribbenene mod bekkenet for at aktivere abs. Medtag en række crunch øvelser i dit program, der involverer spinal flexion, torso rotation og lateral flexion - bøjning til siden - til grundigt at arbejde alle dine abdominale muskler.

Del:
Kommentarer